Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milotice neudržely dvoubrankový náskok a vezou z Vojkovic bod


Branky


3

Utkání bohaté na góly, pro diváka jenom dobře. Pro trenéry spíše zkouška nervů. Utkání skončilo zřejmě zaslouženou dělbou bodů..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, byli častěji na míči a více se tlačili do útočení. Hosté hráli více ze zabezpečení obrany a čekali trpělivě na svou šanci. 

 

V 17. minutě se poprvé měnilo skóre. Po chybě středních obránců Milotic se k míči dostal Lukáš Zeman a vstřelil úvodní branku zápasu.

O dvě minuty později však bylo srovnáno. Ze standartní situace se hlavou prosadil Richard Nikl a vyrovnal na 1:1. Do velkých šancí se pak dostali hráči domácího týmu, ale výbornými zákroky se blýskl brankář Nikl. 

 

Hosté pak vstřelili takzvaně gól do šatny, když ve 44. minutě po krásné akci dával gól Jindřich Nedvědický - 1:2.

Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Vedení o dvě branky hráči Milotic neudržely

Ideálně pak pro fotbalisty z Milotic začala druhá půle. Z přímého volného kopu se krásnou ranou do šibenice trefil Jindřich Nedvědický a ve 47. minutě hosté vedli už o dvě branky.

 

Domácí, kteří se na jaře prezentují dobrým fotbalem rozhodně nechtěli na domácí půdě prohrát a drali se minimálně za vyrovnáním. Hosté hrající ze zabezpečené obrany spoléhali na protiútoky. Domácím se však podařilo snížit zásluhou Michala Mezníka v 67. minutě na 2:3. 

 

Domácí vycítili velkou šanci a bušili do svého soupeře. Skvělým výkonem obraně hostů pomáhal brankář Nikl, který likvidoval šance domácích Vojkovic.

Vojkovičtí se ale přece jen dočkali vyrovnání! Krásnou hlavičkou vyrovnal v 90. minutě Martin Řehola. A pro hosty mohlo být ještě hůř, v nastavení jeden z útočníků domácích nastřelil tyč branky Libora Nikla a obrat mohl být dokonán. Stav se tedy nezměnil a oba soupeři se rozešli smírně 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Vojkovice
Trenér Teiner: Pro diváka výborné utkání, horší pro trenéry. Nakonec jsme rádi za bod, prohrávali jsme o 2 góly. V závěru jsme měli velikou šanci, ale nedali jsme. Mohli jsme to otočit na 4:3. Milotice mají zkušené mužstvo, hráli dobře zezadu. Nakonec výsledek asi spravedlivej.

FK Milotice
Trenér Bidmon: Škoda, že jsme přišli o vedení v 90. minutě. Před zápasem bychom bod brali, teď je to ztráta. Měli jsme to dobře rozehrané. Jsme rád, že jsme ve Vojkovicích neprohráli, mají výborný, běhavý mančaft. Je škoda, že jsme to neudrželi.



Sestavy


SK Vojkovice
D. Crhan [-] - T. Mrkvica [-] , J. Chrástek [-] , M. Jordan [-] (46. M. Teiner [-] ) , M. Hýsek [-] , V. Ryšánek [-] - I. Urban [-] (61. M. Řehola [-] ) , R. Zeman [-] (46. M. Hanzlík [-] ) , L. Pařízek [-] , M. Mezník [-] - L. Zeman [-]

FK Milotice
L. Nikl [-] - M. Loprais [-] (52. A. Snopek [-] ) , M. Mikéska [-] , K. Tománek [-] , D. Kuchař [-] (83. Z. Antoš [-] ) , A. Cupal [-] , R. Nikl [-] (75. M. Bidmon [-] ) , J. Nedvědický [-] , Z. Bartoň [-] , R. Habáň [-] , J. Novák [-]

ŽK: 35. M. Jordan , 91. L. Zeman - 28. D. Kuchař , 42. R. Nikl , 91. L. Nikl . ČK: 92. Z. Antoš .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VRBKA Jan - PUTNA Pavel, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Šabata
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích