1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice potvrdily skvělou formu a z Milotic vezou všechny body


Branky


7. P. Holub - 33. P. Hron , 58. P. Hron , 94. A. Fiala
3

Na tradičně horkou půdu do Milotic přijely fotbalisté Pohořelic hrající ve výborné formě. Potvrdily roli favorita a zaslouženě berou 3 body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes jsme zavítali na půdu FK Milotice, kteří bojují o záchranu. V téměř ideálním fotbalovém počasí, avšak na ne úplně kvalitním trávníku jsme očekávali podobný průběh zápasu jako v posledním venkovním zápase v Dubňanech.

Od začátku utkání jsme se snažili o převzetí iniciativy, což se nám úplně nedařilo, dokonce jsme již v 7. minutě inkasovali, 1:0. Prosadil se Petr Holub.

Neubrali jsme však v aktivitě, ikdyž naše snaha byla celkově bezzubá. Přesto jsme si vytvořili několik šancí zejména po krajích hřiště. Po jedné takové akci se nám v 38. minutě podařilo srovnat a to důrazem Patrika Hrona, 1:1. Do kabin jsme tedy odcházeli za nerozhodného stavu.

 

 

Do druhého poločasu jsme naši hru chtěli zjednodušit, což se od počátku dařilo. Po faulu v 58. minutě na Adama Fialu zahrával přímý kop Bóďa Lang. Jeho prudkou střelu vyrazil domácí gólman pouze před sebe a opět důrazný Patrik Hron svým druhým gólem otočil zápas na naši stranu, 1:2.

Zvýšili jsme v rámci možností obrátky a postupně chtěli přidat další branky. Po několika vyložených šancích jsme nakonec v 90. minutě ještě jeden gól přidali. Prosadil se střídající Adam Fiala, kdy mu po úniku z pravé strany předložil míč na hlavu v pohodě hrající Patrik Hron, 1:3.

Utkání nepatřilo k těm, které by diváka bavilo, ale my jsme přijeli pro 3 body, které si z Milotic zaslouženě odvážíme.

 

 

 

 

Autor: Web Fotbalpoho.cz



Sestavy


FK Milotice
T. Vlček [-] (64. R. Nikl [-] ) - M. Loprais [-] , R. Habáň [-] , M. Mikéska [-] , A. Cupal [-] , P. Holub [-] (87. K. Plachý [-] ) , J. Nedvědický [-] , M. Macháček [-] (73. M. Bidmon [-] ) , Z. Bartoň [-] , D. Kuchař [-] , J. Novák [-]

TJ Sokol Pohořelice
T. Kalivoda [-] - P. Sedláček [-] , J. Šimša [-] , J. Sovka [-] , Z. Petrásek [-] - M. Ševčík [-] , R. Koch [-] (75. R. Manuel [-] ) - M. Marek [-] (46. A. Fiala [-] ) , B. Lang [-] , P. Hron [-] (95. R. Kroupa [-] ) , D. Yatsyna [-] (83. Z. Matoušek [-] )

ŽK: 44. D. Kuchař , 84. J. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Musil Lukáš - SMUTNÝ Jan, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích