1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohatec se o body rozdělil s Rajhradem


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doma tradičně silný a ofenzivně laděný tým Rohatce přivítal hosty z Rajhradu. 

 

K vidění bylo hezké fotbalové utkání, byť hra byla spíše vyrovnaná a příliš mnoho šancí nepřinášela. Za zmínku stojí nastřelená tyč branky, kterou hájil David Jüstel. 

Pokusy domácího celku zastavovala dobře hrající obrana Rajhradu. Jako první se v zápase prosadili hosté, konkrétně Matěj Černý, ten se trefil v 38. minutě a poslal tak RAFK do vedení 0:1. Tímto výsledkem také skončila první polovina utkání.

Rychlá branka domácích

Zřejmě vinou špatné koncetrace hráčů Rajhradu bylo chvíli po zahájení hry vyrovnáno. Naopak dobře koncetrovaný vstoupil do utkání jako střídající hráč Filip Labádi. Ten se prosadil hned v 46. minutě a vyrovnal stav utkání. 

 

Do konce zápasu sice přišly nějaké šance na obou stranách, ale tento duel byl "odsouzen" k remízovému stavu. Utkání skončilo dělbou bodů se kterým budou asi více spokojení fotbalisté Rajhradu.



Ohlasy k zápasu



RAFK Rajhrad
trenér Janošek: Vyloženě remízové utkání. do utkání jsme šli s pokorou, protože máme trošku problémy se sestavou + vyloučení. Víme o tom, že Rohatec je na tom herně velmi dobře. Myslím, že bod spravedlivý.



Sestavy


TJ Slavoj Rohatec
D. Jüstel [-] - J. Tomšej [-] , I. petrák [-] , F. Vanda [-] , F. Konečný [-] (61. P. Pekařík [-] ) , J. Kmínek [-] (46. M. Konečný [-] ) , J. Bajko [-] (46. F. Lábadi [-] ) , R. Homola [-] , J. Justel [-] , D. Mlynařík [-] (70. M. Herzán [-] ) , P. Konečný [-]

RAFK Rajhrad
M. Semerád [-] - V. Blažek [-] , D. Gáč [-] , J. Císař [-] , J. Richtr [-] , M. Černý [-] , Z. Oprchal [-] , F. Gáč [-] , A. Horváth [-] , R. Opatřil [-] (77. F. Čermák [-] ) , D. Derbl [-] (89. M. Šmíd [-] )

ŽK: 60. J. Tomšej , 61. P. Pekařík , 90. M. Konečný - 22. J. Richtr , 81. D. Derbl , 85. M. Černý , 90. V. Blažek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HŘIB Daniel - KRBŮŠEK Radim, HRUBÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích