Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Změna trenéra pomohla. Dubňany s přehledem přehrály Nikolčice


Branky


3

Jak bude vypadat zápas pod novým trenérem? Zlepší se hra domácího týmu? Tyto a ještě možná více otázek si pokládali fandové Dubňan před utkáním s Nikolčicemi. Hráči domácího celku ovšem hned od začátku zápasu utnuly zbytečné obavy..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích do utkání

Vstup hráčů Dubňan do utkání byl přímo snový. Domácím se podařilo to, co se jim dlouhou dobu nepovedlo - vstřelit dvě tři uklidňující branky a kontrolovat utkání.

 

Hned v 5. minutě se trefil Jakub Sasínek a brzy tak rozjásal domácí fanoušky. Euforie z prvního gólu ještě neuvadla a domácí slavili podruhé. Prosadil se Lukáš Čerňan a v 7. minutě tak hráčům Dubňan dodal klid a potřebné seběvědomí. 

 

Hosté byli evidentně zaskočeni. Zato domácím utkání chutnalo a vytvářeli si převahu. V 17. minutě přišla další radost domácích. To když se trefil Tomáš Zelinka.

 

Ve 30. minutě už na rozdíl čtyř branek zvýšil Tomáš Šalša a s Nikolčicemi to vypadalo bledě. Ve 34. minutě ovšem přišla ojedinělá chyba domácí obrany a po faulu jednoho z obránců v pokutovém území se pískala penalta. Tu proměnil Adam Čapka a korigoval prozatimní debakl.

Druhá půle už sice tolik gólů nepřinesla, ale dobře hrající domácí tým kontroloval průběh utkání. Vytvářel si další náznaky šancí a územní tlak.

 

Jedinou akcí, která stojí za zmínku ve druhém poločase je druhý gól Jakuba Sasínka ze 70. minuty. utkání se poté v podstatě jen dohrávalo.

Domácí tak pod novým trenérem Ševelou berou všechny body.



Sestavy


FK Baník Dubňany
M. Nedvědík [-] - T. Zelinka [-] , L. Čerňan [-] (38. O. Krejčiřík [-] ) , M. Fatěna [-] , M. Soldán [-] , A. Šťastný [-] (64. V. Hofírek [-] ) , T. Šalša [-] , J. Sasínek [-] (74. L. Silný [-] ) , D. Sviták [-] , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-]

Družstevník Nikolčice
V. Strouhal [-] - D. Všianský [-] (59. M. Stehlík [-] ) , M. Jilka [-] , P. Starý [-] (61. O. Ambros [-] ) , D. Ryšavý [-] , J. Jelínek [-] , M. Záblacký [-] (76. T. Rabovský [-] ) , D. Petrásek [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] , M. Axamit [-]

ŽK: 33. P. Hlaváč , 35. M. Soldán - 45. A. Čapka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DANIEL Petr - ŠMÍD Jakub, JUŘENA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Pavel Solařík
Tip experta: remíza

To bude těžké. Dubňany mají nového trenéra. Určitě budou chtít vyhrát. Na druhou stranu Nikolčice mají za sebou dobré výsledky. Tuším remízu.

Tip: výhra domácích