1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:00

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice pokračují ve skvělých výkonech


Branky


2

Valtice chtěly napravit minulé domácí zaváhání. V cestě jim stály na jaře velmi silné Vojkovice. Zápas tak nabídl velmi zajímavou podívanou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 4. minutě se dostal do kontaktu vyběhnuvší brankář s domácím Tomášem Novákem a po faulu brankáře se kopal přímý kop.

V 17. minutě si našel míč po rohovém kopu David Wohlgemuth, ale přes chumel hráčů se neprosadil.

Ve 32. minutě se domácí dopustili první větší chyby, po dlouhém nákopu za obranu si našel hostující útočník Libor Pařízek míč a lobem vsítil gól. To bylo v první půli vše a Valtice tak prohrávali o jednu branku.

Ve 48. minutě vyslali hosté hezkou střelu těsně nad domácí bránu.

V 55. minutě předvedl velký zkrat Filip Haneš, který kopl ležícího protihráče a byl tak zbytečně, ale po zásluze vyloučen.

V 58. minutě předvedl důležitý zákrok Štěpán Klepáček, kdy se na něj zboku řítil protihráč a neprostřelil. Ovšem o pár minut později domácí prohrávali už o 2 branky. Hezkou střelou pod břevno se blýskl Libor Pařízek již podruhé a zasadil domácím tak tvrdou ránu. V 76. minutě mohli Valtičtí fotbalisté snížit. Tomáš Novák sám hlavičkuje po rohovém kopu, bohužel nad bránu.

V 81. minutě jse domácí konečně radovali, Kryštof přihrával na šestnátce Tomášovi Barvířovi a ten se střelou nemýlil. Na konci zápasu jsme mohli vyrovnat pouze ze standartek, které domácím v zápase docela šly. Bohužel se více neprosadili a tak již podruhé z domácího utkání nemájí ani bod.

 

 

 

 

 

Autor: Jan Slunský - FK Valtice



Sestavy


Valtice
Š. Klepáček [-] - T. Barvíř [-] , P. Smoček [-] (67. K. Tomek [-] ) , D. Wolgemuth [-] , t. novák [-] , D. Ševčík [-] (39. M. Rozsypal [-] ) , T. Horčička [-] , A. Žůrek [-] (79. I. Ryšavý [-] ) , M. Zrůna [-] , T. Málek [-] , F. Haneš [-]

SK Vojkovice
F. Hubáček [-] - T. Mrkvica [-] , J. Chrástek [-] , M. Hýsek [-] , V. Ryšánek [-] - M. Mezník [-] (28. I. Urban [-] ) , M. Hanzlík [-] (74. S. Ryšavý [-] ) , L. Pařízek [-] (74. L. Zemánek [-] ) , M. Papoušek [-] , M. Řehola [-] - K. Malý [-] (35. P. Kubeš [-] )

ŽK: 45. A. Žůrek , 87. T. Málek - 4. F. Hubáček , 66. L. Pařízek , 80. I. Urban , 83. M. Řehola , 87. J. Chrástek , 93. T. Mrkvica . ČK: 57. F. Haneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rosa Ondřej - SMUTNÝ Jan, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Petr Holub
Tip experta: remíza

Tuším remízu. Vojkovice posílily a zvedly se. Ale ve Valticích bude remíza.

Tip: výhra domácích