Nikolčice si poradily s Rajhradem


Branky


14. J. Jelínek , 25. A. Čapka (p.) , 70. M. Jilka , 80. A. Čapka
3

Duel ze středu tabulky měl nabídnout vyrovnanou bitvu. Hra opravdu byla vyrovnaná, rozhodla ovšem lepší koncovka domácích..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácího týmu

Vstup do utkání byl od obou celků celkem opatrný. Hrálo se spíše uprostřed hřiště. Domácí zkoušeli pěknými kombinacemi otevřít obranu soupeře, zato hosté zvolili dlouhé míče za obranu. 

 

Hosté měli zpočátku opticky více ze hry, ale žádná jejich šance brankou neskončila. To domácí Jakub Jelínek naložil se svou šancí dokonale a ve 14.minutě otevřel skóre 1:0. Fotbalisté z Rajhradu se pokoušeli o rychlou odpověď, ale všechny pokusy končily mimo branku, nebo je zastavil brankář Strouhal.

 

Ve 25. minutě sudí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil kapitán Čapka a proměnil - 2:0. Bojovní a důrazní hráči Rajhradu pokračovali ve snaze snížit stav utkání, ale do poločasu se odcházelo za stavu dva nula pro domácí. 

Vyloučení domácího Šabaty mělo pomoci Rajhradu, ale nestalo se tak

Po čtvrthodině hry druhého poločasu byl vyloučen domácí Šabata, když po vzájemném souboji s hostujícím Císařem neudržel nervy a po strčení do něj byl po druhé žluté kartě poslán do sprch.

 

To mělo určitě hosty nakopnout k větší aktivitě a snaze k vyrovnání. K vidění bylo několik skvělých šancí hostujících útočníků, ale bez úspěchu.

 

A přišel trest. V 70. minutě po brejkové situaci využil svoji šanci ke skórování Michal Jilka a zvýšil už na rozdíl tří branek. V 80. minutě korunoval svůj skvělý vykon kapitán Adam Čapka a svým druhým gólem určil konečné skóre 4:0. 

Vzhledem k utkání je výsledek k hostům možná krutý, nicméně domácí byli v koncovce úspěšnější a po zásluze slaví.



Sestavy


Družstevník Nikolčice
V. Strouhal [-] - M. Stehlík [-] (63. P. Starý [-] ) , M. Jilka [-] , D. Ryšavý [-] , J. Jelínek [-] , M. Záblacký [-] (85. T. Rabovský [-] ) , D. Petrásek [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] (82. D. Všianský [-] ) , J. Šabata [-] , M. Axamit [-]

RAFK Rajhrad
M. Semerád [-] - V. Blažek [-] (76. M. Šmíd [-] ) , D. Gáč [-] , J. Pleva [-] , J. Císař [-] , J. Richtr [-] , M. Černý [-] , F. Gáč [-] , A. Horváth [-] , R. Opatřil [-] (61. E. Tumanjan [-] ) , D. Derbl [-] (76. A. Fic [-] )

ŽK: 30. M. Jilka , 45. J. Šabata - 25. F. Gáč , 30. V. Blažek , 36. M. Semerád , 58. J. Císař , 68. J. Pleva . ČK: 58. J. Šabata - 89. J. Pleva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - RODINGER Hynek, KORYČANSKÁ Ilona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Petr Holub
Tip experta: výhra domácích

Tady taky věřím domácím.

Tip: výhra domácích