1:4
(1:1)
27. J. Mach
66. M. Lička (p.)
73. J. Mach
81. T. Alassane
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov napravil domácí zaváhání a z Valtic veze 3 body


Branky


44. t. novák - 27. J. Mach , 66. M. Lička (p.) , 73. J. Mach , 81. T. Alassane
2

Doma silné Valtice chtěly obrat favorita o body, ten si naopak chtěl vylepšit svoji vizitku po neúspěšném minulém domácím zaváhání. Utkání přineslo hodně branek, červenou kartu a pokutový kop..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobré šance domácích gól nepřinesly

První hezkou akci domácí měli již v první minutě, kdy běžel Tomáš Novák z úhlu sám na brankáře a střelou minul bránu. V 7. minutě po odraženém míči mohl lobovat brankáře Tomáš Málek, ale také minul bránu. Ve 13. minutě měli hráči Valtic štěstí, po vstřeleném gólu hostů byl naštěstí pro ně odmáván ofsajd. 25. minuta a Tom Novák doráží na brankáře a málem se po odrazu míč dostal do brány. Ve 26. minutě předvedli hezkou kombinaci hosté, míč za obranu, sťuknutí na šestnáctku a střelou k tyči hosté otevírají skóre - 0:1. Prosadil se Jakub Mach. 

 

O chvíli později, naprosto zbytečným zákrokem na půli hřiště šli domácí do oslabení. Vyloučen přímo byl Radek Sedláček. Ve 32. minutě hosté zahrozili a na brankové čáře vykopával David Ševčík míč do bezpečí. O minutu později předvedli oslabení domácí další hezkou akci, Tomáš Novák připravil míč Tomášovi Horčičkovi a ten střelou trefil pouze tyč. Ve 44. minutě jsme ale Valtičtí fotbalisté radovali, Tomáš Horčička hezky vyvezl míč na středu pole, připravil hezkou pozici Tomášovi Novákovi, a ten potvrdil svoji formu na jaře a vstřelil vyrovnávací gól - 1:1.

 

První půle nabídla zajímavý fotbal se spoustou šancí na obou stranách.

Druhý poločas ovlivnilo vyloučení

Ve druhé půli se domácí zatáhli, oslabení o jednoho muže bylo cítit. Bohužel vzdorovali do 66. minuty, když rozhodčí odpískal penaltu a hosté se tak dostali do těsného vedení. Z pokutového kopu se nemýlil Martin Lička a dal hostům vedení. V 73. minutě bylo rozhodnuto, hosté sehráli hezkou akci, kterou zakončoval podruhé Jakub Mach do prázdné brány.

V 80. minutě ještě domácí mohli snížit, Tom Novák se ocitl ve výborné šanci ale neprostřelil brankáře. A tak poslední slovo měli hosté, když v 82. minutě po přímáku skončil míč až v síti zásluhou Traoreho Alassany. Nic víc se nestalo a domácí tak poprvé v jarní části prohráli na domací půdě. Vyškov si naopak zlepšil reputaci po minulém utkání.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jan Slunský/web FK Valtice



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov B
Trenér Liška: Vyhráli jsme a jsme spokojeni. Mohli jsme proměnit více našich šancí z první půle a bylo by to klidnější. V druhé půlce jsem změnil rozestavení a taktiku kvůli vyloučení domácího hráče. Zákrok na Davida Jambora vypadal opravdu škaredě. Nebyla to hezká podívaná. Napravili jsme naštěstí utkání z minulého víkendu.



Sestavy


Valtice
Š. Klepáček [-] - A. Peš [-] (17. M. Zrůna [-] ) , T. Barvíř [-] , R. Sedláček [-] , D. Wolgemuth [-] , t. novák [-] , D. Ševčík [-] (64. P. Smoček [-] ) , T. Horčička [-] , A. Žůrek [-] , T. Málek [-] , F. Haneš [-] (78. K. Tomek [-] )

MFK Vyškov B
A. Kvapil [-] - P. Zimmermann [-] , D. Jambor [-] , J. Klimeš [-] (76. T. Kučera [-] ) , M. Ress [-] , J. Oulehla [-] , D. Toure [-] , T. Alassane [-] , J. Mach [-] (82. V. Němec [-] ) , M. Lička [-] , O. Vintr [-]

ŽK: 26. t. novák , 69. A. Žůrek - 20. D. Jambor , 48. T. Alassane . ČK: 29. R. Sedláček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VRBKA Jan - ŠMÍD Jakub, PETLACH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Karel Macháč
Tip experta: výhra hostů

Dal bych na výhru Vyškova. Budou určitě chtít odčinit minulý zápas, který se jim úplně nepovedl.