2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice překvapily Vnorovy


Branky


2

Vojkovičtí fotbalisté ukazují, že jsou skvěle připravení na jarní část soutěže. Není náhodou, že po minulém víkendu, kde obrali Vyškov o všechny body, si vyšlápli i na dalšího favorita soutěže - Vnorovy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól domácích

Velké problémy se sestavou musel řešit trenér Teiner před začátkem utkání. Oba střední obránci léčí šrámy a zranění z tréninku a minulého zápasu. 

 

Utkání bylo velice bojovné. Hosté byli častěji na míči a pohledem diváka možná byli i fotbalovější. Domácí vědomi si kvalit soupeře spoléhali na brejky.

Hned v 5. minutě ale Martin Řehola ze standartní situace nachytal brankáře Motyčku v nedbalkách a ranou z 25 metrů otevřel gólový účet domácích. Pak přišly i šance hostů, kteří využili své převahy v držení míče, ale ze šancí, které měli branku nevstřelili. 

Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Domácí lepším týmem

Ve druhém poločase se trošičku vytratila síla a vytrvalost hostů z Vnorov a domácí převzali iniciativu zápasu.

 

Fyzicky lepší domácí tým přehrával svého soupeře, ale ze šancí, které domácí měli, branka nepadla. Dočkali se až v 72. minutě. V situaci 2 na 1 připravil Martin Řehola krásný míč Kryštofu Malému a ten uklidil míč za bezmocného brankáře Motyčku a zvýšil na 2:0.

 

Ve zhruba dalších dvaceti minutách už gól nepadl a domácí tak po dobrém a kolektivním výkonu berou po zásluze 3 body.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vojkovice
Trenér Teiner: Musel jsem trochu improvizovat v sestavě kvůli zranění našich stoperů. Hráli jsme spíše na brejky. Vnorovy byli lepší na balonu. Druhý poločas jsme dominovali a byli jsme lepším týmem.




Sestavy


SK Vojkovice
F. Hubáček [-] - T. Mrkvica [-] , J. Chrástek [-] , I. Urban [-] (77. P. Kubeš [-] ) , V. Ryšánek [-] - M. Mezník [-] , M. Hanzlík [-] , M. Papoušek [-] , M. Řehola [-] - L. Zeman [-] (27. L. Pařízek [-] ) , K. Malý [-] (86. L. Zemánek [-] ) -

SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - M. Slavík [-] , J. Motyčka [-] , M. Fedorka [-] (85. K. Pavlíček [-] ) , J. Hodonský [-] , D. Zachar [-] , J. Růžička [-] , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] , A. Pelucha [-] (65. J. Čajka [-] ) , P. Janda [-] (70. D. Martoni [-] )

ŽK: 37. V. Ryšánek , 42. J. Chrástek , 88. L. Pařízek - 68. D. Zachar .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: WENCL Jakub - KUNICKÝ Libor, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Lazar

Expert: Karel Macháč
Tip experta: výhra hostů

Vojkovice se teď zlepšily, ale Vnorovy jsou další top mužstvo v naší soutěži a zvítězí.