2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhrad doma pouze remizoval


Branky


44. F. Gáč , 69. V. Blažek - 11. P. Holub , 50. R. Nikl
2

Mírným favoritem utkání byl domácí Rajhrad. Hosté z Milotic, kterým hrozí sestup ovšem nechtěli dát svou kůži zadarmo a tak se očekávalo obtížné utkání pro oba soupeře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek pro hosty

První poločas a víceméně i zbytek utkání byl spíše o bojovnosti, než o technickém a moderním fotbalu. 

 

Utkání plné osobních střetů bylo vyrovnané. Počáteční oťukávání hned v 11. minutě ukončil Petr Holub, který poslal hosty do vedení po šťastné trefě - 0:1.

Když se poté neujala žádná z šancí či pološancí, tak vše nasvědčovalo tomu, že hosté půjdou do šaten v lepší náladě. 

Vyrovnáno bylo ovšem těsně před odchodem do kabin, když se prosadil v 44´ Filip Gáč a srovnal stav utkání na 1:1 a určitě dodal domácím psychickou výhodu do startu druhé půle.

Začátek druhé půle znovu patřil hostům

Dá se řici, že tak jak začal první poločas, tak začal i ten druhý.

 

Domácí sice byli nabuzeni vstřeleným gólem před koncem prvního poločasu, ale byli to znovu hosté, kteří rozvlnili síť Semerádovy branky.

Konkrétně Richard Nikl. Ten se trefil v 50. minutě po pěkné kombinaci a poslal hosty do jednobrankového vedení 1:2. Hra se poté o chloupek zkvalitnila a nabízela hezké fotbalové momenty. Domácí vstříc vyrovnání hrozili především ze standartním situací. Vysocí hráči Rajhradu dělali hostující obraně problémy. Očividně se jednalo o nacvičené situace, protože standartky z kopaček domácích měly kvalitu a přinášely nebezpečí.

 

A v 69. minutě bylo srovnáno. Pěkným gólem srovnal Vojtěch Blažek. Do konce zápasu už branka nepadla a tak utkání skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



FK Milotice
Trenér Bidmon: Na utkání jsem bohužel nebyl. Ale co vím, tak za nás dobrý bod. Důležité bylo, že jsme neztratili body a stále můžeme pomýšlet na záchranu v soutěži.



Sestavy


RAFK Rajhrad
M. Semerád [-] - D. Gáč [-] , J. Pleva [-] (85. M. Šmíd [-] ) , J. Císař [-] , J. Richtr [-] , M. Černý [-] , Z. Oprchal [-] , F. Gáč [-] , A. Horváth [-] , R. Opatřil [-] (66. V. Blažek [-] ) , D. Derbl [-]

FK Milotice
L. Nikl [-] - R. Habáň [-] , Z. Bartoň [-] , D. Kuchař [-] , A. Cupal [-] (87. M. Bidmon [-] ) , J. Novák [-] , P. Holub [-] , J. Nedvědický [-] , M. Macháček [-] (57. K. Tománek [-] ) , P. Knotek [-] , R. Nikl [-] (76. A. Snopek [-] )

ŽK: 76. D. Gáč - 71. R. Habáň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Michal - KRON Dávid, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Karel Macháč
Tip experta: výhra domácích

Doma by Rajhrad mohl vyhrát.