2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veledůležítý zápas lépe zvládlo Veselí


Branky


4

V souboji o nesmírně důležité body zvítězilo domácí Veselí. Oba týmy bojují o udržení v soutěži a tak se očekával vyrovnaný duel..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní domácí

Hned od začátku utkání bylo cítit, že se hraje o hodně. Mladý domácí tým, snad kromě zkušeného Roberta Nekardy byl nervózní, ztrácel hodně míčů a měl plno nepřesností. Zřejmě i proto byli hostující častěji na míči, měli více standartních situací, protože domácí dělali zbytečné fauly před pokutovým územím. 

 

Hosté se dostali do několika dobrých příležistostí, ale buď jejich pokusy letěly mimo tyče, nebo skončily na rukavicích brankáře Adama Macalíka.

A když se neprosadili hosté, přišel gól Ondřeje Brákory. Ten se v 39´ trefil poté, co se k němu míč odrazil od brankáře, který reagoval na střílený centr, možná střelu na jeho branku od domácího Doležela.

Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Zlepšená hra Veselí

Druhá půle přinesla zlepšenou hru domácích. Hráčům Veselí vstřelená branka rozhodně pomohla. Najednou to byli právě oni, kteří častěji ohrožovali branku hostů. Z několika standartních situací a dobrých centrů ze stran ale branka nepadla.

 

Do obrovské šance se pak dostali Doležel s Brákorou - samostatný únik na brankáře ovšem druhým gólem neskončil.

Hosty, které hnala vidina alespoň bodu hru otevřeli. Toho využil Jakub Kosíř, ten dobře naběhl na centr z pravé strany a z blízka prostřelil brankáře Macháče.

v 80. minutě byl tedy stav 2:0. 

 

V posledních deseti minutách se zápas vícemeně dohrával mezi vápny a k žádným vážnějším situacím nedošlo.



Ohlasy k zápasu


FC Veselí nad Moravou
Trenér Dekař: Kluci si byli vědomi důležitosti utkání. Prakticky se hrálo o 6 bodů. A šance, že když to zvládneme tak se odpoutáme z posledního místa, kde jsme byli hodně dlouho, byla velká. První půlka ale byla špatná. Pomalu jsme si ani nepřihráli. Hodně jsme kazili, faulovali. Povedlo se nám dát gól, který nás uklidnil a v druhé půlce už jsme byli lepším týmem.

Tatran Kohoutovice
Trenér Srb: Důležitý zápas. Odehráli jsme vyrovnaný 1. poločas. Bohužel chyběla trošku větší kvalita v útočné fázi a nevytvořili jsme si vyloženou šanci. Druhý poločas jsme hráli po větru a chtěli jsme zjednodušit hru. Pokoušet se tlačit ve více lidech do koncovky, ale na větší tlak chyběly síly. Máme hodně nemocných, někteří v týdnu odtrénovali pouze jeden trénink a proto už jsme v závěru zápasu odpadli fyzicky. Kluky bych chtěl pochválit za bojovnost a nasazení.



Sestavy


FC Veselí nad Moravou
A. Macalík [-] - T. Randa [-] (86. Š. Kosíř [-] ) , O. Kuchař [-] , R. Zálešák [-] , E. Nekarda [-] , D. Suchánek [-] , M. Břečka [-] (89. D. Šagát [-] ) , R. Nekarda [-] , O. Brákora [-] , J. Kosíř [-] , D. Doležel [-] (77. J. Symerský [-] )

Tatran Kohoutovice
K. Macháč [-] - M. Tesařík [-] , J. Jedlička [-] (64. M. Pohanka [-] ) , M. Janíček [-] , M. Brabec [-] (57. P. Hanzl [-] ) , D. Nevřivý [-] , L. Vránek [-] , T. Rumler [-] (74. L. Koubek [-] ) , L. Krejčí [-] , J. Švarc [-] , D. Mezera [-]

ŽK: 79. R. Nekarda - 75. L. Krejčí , 90. M. Tesařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MALÍK Petr - KULÍŠEK Přemysl, ZÁMEČNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Křižka
Tip experta: výhra domácích

Nevyzpytatelný zápas. Veselí se nedařilo. Ale věřím jim. Přišel trenér Dekař. Ten s sebou přinesl nějaké posily, takže věřím Veselí.

Tip: výhra domácích