4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezaváhal a po jasném vítězství bere 3 body


Branky


20. A. Fiala , 28. A. Fiala , 86. P. Hron , 89. R. Manuel - 90. V. Blažek
4

Na domácí půdě chtěli hráči Pohořelic potvrdit roli favorita, což bez větších problémů splnili. Bez ohledu na ostatní výsledky tak Pohořelice povedou tabulku soutěže..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek Pohořelic

Domácí fotbalisté do utkání vstoupili velmi aktivně a dali soupeři z Rajhradu jasně najevo, kdo bude určovat tempo zápasu. Byli to právě hráči domácího celku, kteří měli míč častěji na kopačkách a byli aktivnější. 

 

V 19. minutě se poprvé prosadil Adam Fiala, když povedenou trefou pod víko obstřelil hostujícího brankáře 1:0. O necelých 10 minut později, konkrétně ve 28. minutě se trefil podruhé A. Fiala, který hlavou zužitkoval parádní centr Richarda Kocha. Domácí navíc ještě trefili dvakrát tyč soupeřovy branky a tak se do poločasu odcházelo za stavu 2:0.

Silný vítr pomáhal spíše domácím

Silný vítr, který fotbalu moc nepřispíval po celé utkání, byl ku pomoci spíše hráčům domácích, neboť hosté hráli tzv., "proti větru" a komlikoval tak snahu hráčů Rajhradu zvrátit stav utkání. 

 

Pohořeličtí kontrolovali průběh zápasu, hosté byli v podstatě neustále pod tlakem a jen zřídka se dostali za polovinu hřiště. Několik dobrých šancí k navýšení skóre neskončilo gólem. Ujala se až hlavička Patrika Hrona, který rozvlnil síť v 86. minutě. Hned tři minuty na to, se prosadil Ronaldo Manuel. Přízemní střelou k tyči nedal brankáři Semerádovi žádnou šanci 4:0. 

 

Až v 90. minutě se dočkali i hráči hostů, kteří využili jedné z mála chyb domácí obrany a snížili na konečných 4:1. Trefil se Vojtěch Blažek a zmírnil tak vysokou porážku Rajhradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: FB Fotbal Pohořelice/Martin Lazar



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Trenér Matoušek: Myslím, že jsme splnili úlohu favorita. Hosty jsme víceméně přehrávali od začátku zápasu. Důležité byly 2 vstřelené branky na začátku zápasu. Škoda jen, že jsme dostali gól v závěru po ojedinělé akci soupeře. S nulou v zádech by byla větší spokojenost.




Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - J. Sovka [-] , P. Sedláček [-] (76. M. Marek [-] ) , Z. Petrásek [-] , J. Šimša [-] - M. Ševčík [-] , R. Koch [-] - B. Lang [-] (86. P. Klein [-] ) , P. Hron [-] , A. Fiala [-] (66. F. Vedral [-] ) , D. Yatsyna [-] (66. R. Manuel [-] ) -

RAFK Rajhrad
M. Semerád [-] - V. Blažek [-] , C. Getos [-] (62. M. Šmíd [-] ) , J. Pleva [-] , J. Císař [-] , M. Černý [-] , Z. Oprchal [-] , F. Gáč [-] , A. Horváth [-] , R. Opatřil [-] , D. Derbl [-] (62. J. Richtr [-] )

ŽK: 43. Z. Petrásek , 44. P. Hron , 51. M. Ševčík - 36. J. Císař , 45. A. Horváth .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŘEZNÍK David - BODEČEK Adam, KUČERA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Křižka
Tip experta: výhra domácích

Vyhrají Pohořelice. Mají formu. Možná to nikdo nečekal, protože vlastně postupovali z 1.B třídy. Když jsem viděl jak hráli s námi a jaké podávají výkony - třeba s Hr. Lhotou - rozhodně tipuju Pohořelice.

Tip: výhra domácích