Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Valticích vítěze nepoznala


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól kapitána Horčičky

První náznak šance přišel v 15. minutě, po dobrém centru se mohl do zakončení dostat domácí Novák. Ve 23. minutě letěla hezká střela Tomáše Horčičky mimo branku. O minutu později nastaly zmatky v obraně domácích, nedůrazné vystoupení obránců využil Nekarda, který se levou nohou krásně trefil k tyči - 0:1.

 

Hosté mohli navýšit svůj náskok, ale dobrým zákrokem se blýskl brankář Klepáček. V 35´přišla velká šance Valtic, míč si převzal Barvíř, který křižnou střelou minul bránu. Ve 44. minutě už se domácí radovali. Nádhernou střelou z 20 metrů se do šibenice trefil kapitán Hočička.

 

 

Infarktový závěr

V 51´se z boku na domácího brankáře řítil útočník hostujícího týmu, ale brankář Klepáček opět svůj tým podržel. V 56. minutě se po nedůrazu ve vápně a nevyběhnutí brankáře domácích prosadil Doležel a poslal hosty z Veselí do vedení 1:2. 

 

Další velkou šanci hostů zneškodnil domácí brankář, když se před ním zjevil útočící hráč zcela sám. 

Vyrovnáno bylo v 62. minutě. Po rohovém kopu si našel míč Tomáš Novák a hlavou se nemýlil. V 79. minutě hosté si hosté vzali vedení zpět - po uvolnění z pravé strany se dostal útočící hráč do vápna, kde dával míč před bránu a Matěj Břečka svým důrazem dostal míč do branky.  

 

Domácí už ke konci věřili jen v zázrak a ten naštěstí přišel. V poslední minutě se po autovém vhazování dostal míč až do malého vápna a tam se hlavou dokázal prosadit Tomáš Málek a vyrovnal na 3:3. Víc už ani jeden celek nestihl a oba soupeři si tak body rozdělí.



Sestavy


Valtice
Š. Klepáček [-] - A. Peš [-] , T. Barvíř [-] , t. novák [-] , F. Foukal [-] , T. Horčička [-] , D. Ševčík [-] (77. I. Ryšavý [-] ) , A. Žůrek [-] , M. Zrůna [-] , T. Málek [-] , F. Haneš [-]

FC Veselí nad Moravou
A. Macalík [-] - O. Kuchař [-] , R. Zálešák [-] , T. Randa [-] (70. M. Břečka [-] ) , E. Nekarda [-] , D. Suchánek [-] , Š. Kosíř [-] , R. Nekarda [-] , O. Brákora [-] , J. Kosíř [-] , D. Doležel [-] (88. D. Šagát [-] )

ŽK: 51. F. Haneš - 54. Š. Kosíř , 86. M. Břečka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DANIEL Petr - RYBA Jakub, RICHTER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích