2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o šest bodů zvládly lépe Vojkovice


Branky


3

Důležitý zápas v boji o sestup spolu sehrály Vojkovice a Dubňany. Spokojenější ze hřiště odcházeli hráči domácího celku..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první půle

Nervozitě na kopačkách obou soupeřů určitě přispěla kvalita trávníku. Hřiště nebylo dokonale rovné a míče hráčům odskakovali. 

 

Na obou stranách bylo hodně nepřesností, první poločas byl vyrovnaný. Ze standartní situace trefili hosté pouze tyč branky gólmana Marka.

Na druhé straně neproměnil tutovku Martin Řehola, když se z pravé strany řítil sám na brankáře hostů. A když se neujala žádná z dalších akcí, šlo se do druhého poločasu za stavu 0:0.

Dva těžké údery pro Dubňany

2. poločas vyšel domácím náramně. V 54. minutě se prosadil Lukáš Zeman a hned 3 minuty na to přidal další branku domácích Martin Hýsek.

 

V 69. minutě hosté snížili z nepřehledné situace, když se trefil Křižka. Domácí tým svého soupeře po této brance už moc do šancí nepouštěl a kontroloval průběh zápasu. Dá se říct, že druhý poločas byli domácí jednoduše lepším týmem a po zásluze berou všechny body.



Sestavy


SK Vojkovice
R. Marek [-] - M. Hýsek [-] , V. Ryšánek [-] , T. Mrkvica [-] - M. Jordan [-] , M. Mezník [-] , I. Urban [-] , M. Papoušek [-] , M. Řehola [-] (71. M. Hanzlík [-] ) - L. Zeman [-] (63. L. Pařízek [-] ) , R. Zeman [-] (90. S. Ryšavý [-] )

FK Baník Dubňany
I. Novotný [-] - O. Krejčiřík [-] , V. Hofírek [-] , P. Hlaváč [-] , M. Soldán [-] - J. Křižka [-] , J. Sasínek [-] , T. Šalša [-] (80. J. Eremiáš [-] ) , T. Zelinka [-] - T. Ševčík [-] (73. L. Silný [-] ) , L. Noga [-] (46. A. Šťastný [-] )

ŽK: 90. L. Pařízek - 90. M. Soldán , 92. J. Sasínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chabiča František - ADLER Martin, RODINGER Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů