J. Chyle 38. (p.)
M. Skalický 55.
2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice ukořistily proti Jincům čtvrtý bod v soutěži


Branky


38. J. Chyle (p.) , 55. M. Skalický - 12. L. Biely , 15. P. Fenik
0

Na začátku byla sláva, když brankář Jan Holan převzal ocenění pro hráče minulého kola okresního přeboru. Tu v Počepicích záhy vystřídalo rozčarování, ale na konci zápasu s Jincemi zavládla střízlivá spokojenost. Domácí fotbalisté sice nenavázali na týden starou první výhru v soutěži, ale prokázali nebývalého bojového ducha. I když po čtvrthodině prohrávali dvougolovým rozdílem, dokázali srovnat a získali do tabulky čtvrtý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jince rychlé dvougólové vedení ukolébalo

Mnohem rychleji se na hřišti rozkoukali hosté z Jinců, kteří měli výraznou převahu a po čtvrthodině vedli o dvě branky. Ve 12. minutě vystřelil jeden z hostujících hráčů po zemi k tyči, kde na jeho pokus číhal brankář Jan Holan, ovšem těsně před míč ještě stačil tečovat Lukáš Biely - 0:1. Počepickými smolný gól otřásl a tři minuty poté už ztráceli dvě branky. Martin Pejša zbytečně ztratil míč u půlicí čáry a z protiútoku z ostrého úhlu skóroval do protipohybu gólmana Pavel Fenik. Pohodlné vedení Jinecké ukolébalo, což nakoplo domácí.  Ti přidali na aktivitě a výsledkem bylo snížení. Faul v šestnáctce soupeře ve 38. minutě potrestal nejmladší počepický hráč Jan Chyle. Ten se ujal exekuce nařízeného pokutového kopu a provedl ho bezchybně. Míč poslal do opačného rohu branky, než reagoval brankář Aleš Hůla.

 

Skalický vyrovnal, ale hrdinou se nestal

I ve druhém poločase se domácí hnali za vyrovnáním, jejich útočnou snahu však brzdily nepřesné přihrávky a zbrklá koncovka. Za svou aktivitu se přece jen dočkali odměny, když se trefil Marek Skalický. Obě mužstva se pak snažila strhnout skóre na svou stranu. Hosté měli sice víc příležitostí, jenže Fenik, Hůla, Beneš ani střídající Provazník veterána mezi tyčemi počepické svatyně nepřekonali. Domácí měli naopak vyloženější šance. Jednou jejich soupeře zachránila od pohromy tyč. Dvě minuty před koncem mohli Počepičtí dokonat po chybě hostujících fotbalistů obrat v utkání, když se dostali do přečíslení, situaci ovšem špatně vyřešil Marek Skalický. Přes vybíhajícího gólmana střílel zbrkle nad břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Pavel Němec (sekretář): Přibrzdily nás dva smolně inkasované góly, ale nezabalili jsme to. Byli jsme aktivnější a nakonec mohli výsledek zvrátit na svou stranu a získat tři body, ale tutovku v závěru jsme nevyřešili dobře.

SK Jince 1921
Pavel Fenik (záložník): V úvodních dvaceti minutách jsme dali dvě branky a byli výrazně lepší. Bohužel pak přišlo naše standardní uspokojení, které nakoplo domácí k vyrovnání. Obě mužstva pak mohla rozhodnout, takže remíza je nakonec asi spravedlivá. Ale fakt, že ve většině zápasů vedeme a pak to nezvládneme, je do nebe volající.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Holan [-] - B. Vaniš [-] , Z. Slanina [-] , M. Skalický [-] , M. Pejša [-] , J. Mrázek [-] , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] , J. Hájek [-] , J. Doležal [-] , J. Dofek [-]

SK Jince 1921
A. Hůla [-] - V. Krásný [-] , S. Pechlát [-] , J. Tyll [-] (5. K. Oliva [-] ) , M. Píchal [-] , M. Píchal [-] (70. J. Provazník [-] ) , P. Fenik [-] , L. Biely [-] , R. Hůla [-] , D. Dendys [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 22. R. Hůla , 28. M. Píchal , 70. L. Biely .
Hráči zápasu: B. Vaniš , J. Chyle - M. Beneš , V. Krásný .
Místo: Sokol Počepice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Slepička Milan - SOUKUP Marek, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.