0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jince se potápějí, propadly v duelu Trhovými Dušníky


Branky


0

Ještě loni fotbalisté SK Jince 1921 kopali I. B třídu, ale nyní jim aktuálně hrozí pád do III. třídy. V předposledním podzimním dějství okresního přeboru totiž na domácím hřišti absolutně nezvládli střetnutí s dalším soupeřem že suterénu tabulky, když schytali těžký debakl s mužstvem Trhových Dušník, jež vede jejich bývalý trenér Vít Kratochvíl. Jeho celek díky hladkému vítězství v průběžném pořadí přeskočil domácí, pod nimiž se v tabulce krčí už jen nováček z Počepic. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním náporu domácích se chopil otěží sok

Dvanáct kol čekali oba soupeři na toto derby, a proto do vyhecovaného duelu Jince i Trhové Dušníky vyrukovaly v kompletních sestavách. V úvodu se prezentovali větší chutí do hry a nasazením domácí, ale počet jejich brankových příležitostí nebyl nijak úchvatný. Spíš počítali střely z uctivé vzdálenosti, a to na prstech jedné ruky. Postupně se osměloval i soupeř, jehož hráči převzali otěže utkání a diktovali tempo hry. Směrem dopředu byli navíc nebezpečnejší. Dvakrát proti jineckému brankáři Aleši Hůlovi neuspěl vysoký útočník Jaroslav Smejkal, pokaždé ho domácí gólman vychytal, Jícha pro změnu pálil vysoko nad. A když Ondřej Sváda narýsoval kolmici na Mariána Harvana, ten mířil těsně vedle. První branka, která se ukázala být vzhledem k nemohoucnosti domácích, jako rozhodující, padla ze strany po nepovedeném centru Petra Gasche, který zapadl za záda špatně stojícího gólmana Aleše Hůly.

Hosté korunovali svůj vykon dalšími góly

Do druhého poločasu Jince přeskupily řady a vsadily víc na ofenzívu, jenže výsledkem jejich snahy byla jen šance Pechláta, jenž přestřelil Krejzovu branku. V 55. minutě si Dörfl při brejku po levé straně pohrál s dvěma protihráči, oslovil přihrávkou Jaroslava Smejkala, a ten nezaváhal. Za pět minut hostující záložník Jakub Pravda našel krásnou přihrávkou rozběhnuteho Jaroslava Smejkala, který šel sám na Aleše Hůlu a spolupráci dvou bývalých fotbalistů Spartaku Příbram přetavil v třetí gól Trhových Dušníků. Hosté hru v klidu kontrolovali, přestože do hry poslali postupně pět čerstvých hráčů. Golový účet zapasu uzavřel dobře hrající Stránský, který se z 22 metrů parádně trefil k levé tyči Hůlovy branky. Domácí brankář se pak zaskvěl při zdařilém pokusu střídajícího Malého.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Pavel Fenik (záložník): Chuť a nasazení nám vydrželo chvíli. Při naší nemohoucnosti rozhodla první branka, po které hosté hru kontrolovali. Výsledkem byly další tři góly v naší síti po fatálních chybách. Teď nám nezbývá, než překvapit Luhy a aspoň trochu si zpříjemnit dokopnou.

TJ Sokol Trhové Dušníky
Vít Kratochvíl (trenér): Hráli jsme podvanácté venku, ale tentokrát byla naše hra výborná. Od začátku do konce jsme za stálého povzbuzování našich příznivců a fanynek jasně dokazovali, kdo chce zápas víc vyhrát.



Sestavy


SK Jince 1921
A. Hůla [-] - P. Šobek [-] (66. J. John [-] ) , V. Krásný [-] (75. P. Vejr [-] ) , S. Pechlát [-] , M. Píchal [-] , J. Provazník [-] , P. Fenik [-] (60. T. Zadina [-] ) , L. Biely [-] , R. Hůla [-] (87. M. Budil [-] ) , D. Dendys [-] , M. Beneš [-]

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - P. Jícha [-] , M. Gregořica [-] , J. Doubek [-] , O. Sváda [-] - J. Pravda [-] , M. Stránský [-] (75. L. Kortan [-] ) , M. Harvan [-] (82. T. Míka [-] ) , J. Dörfl [-] (72. L. Ďuriš [-] ) - P. Gasch [-] (69. P. Solnička [-] ) , J. Smejkal [-] (78. Z. Malý [-] )

Hráči zápasu: J. Pravda , M. Stránský , J. Smejkal .
Místo: TJ Sokol Trhové Dušníky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sandr Václav - TYLL Jaroslav (N), KADEŘÁBEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.