Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc doma válí, tentokrát si poradila s Kuřimí - FOTO


Branky


3

Domácí borci udělali na jaře ze svého fotbalového stánku nedobytnou tvrz, kdy na jaře ani jednou na svém hřišti neprohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Velice kvalitní utkání krajského přeboru, řekl bych jeden z nejtěžších soupeřů, který byl v 1. pol. v začátku lepší než Dosta. Přehrával nás rotací hráčů ve středové o záložní řadě, výměnou hráčů a přecházením z 4 obráncového systému v defenzivě na 3 obránce v ofenzivě a zapojením většího počtu hráčů do útoku a hlavně na naší pravé straně jejich levé straně byl soupeř velice nebezpečný. Vytvořili si v 1 pol. jednu šanci, kterou Martin Nahodil chytil. My jsme měli úsek Standardních situací, ze které jsme z VPK trefili tyčku, Hansl. Ve 45 min jsme z RK dali 1. branku ( Hilscher ) poločas tedy 1:0. Druhý poločas jsme začali velice dobře a v 56. min jsme vedli už 3:0 druhou branku krásná střela M.Kratochvíl a potom na 3:0 z rychlého protiútoku Š.Pisko. Od této min. byl soupeř lepší, vytvářel si tlak a z jednoho protiútoku snížil na 3:1. Rozhodnutí na 4:1 zajistil také po rychlém protiútoku Pavlík. Naše hra byla ve druhém poločase založená na disciplíně a hry v bloku s využitím rychlých protiútoků, což nám dokonale vyšlo. Pro soupeře byl výsledek krutý, protože jsme byli velice produktivní. Krásně zakončení úspěšné jarní sezóny se ziskem 33 bodů z 15 utkání.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Po vyrovnaném prvním poločase odcházeli do kabin šťastnější domácí, kteří využili poslední standardku k tomu, aby se dostali do vedení. Druhý poločas byl jak přes kopírák tomu, který jsme odehráli s Bosonohy. Odpadli jsme fyzicky, chyběl důraz a bojovnost. Domácím jsme to usnadnili a oni přidali další branky.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Hubr [-] (68. J. Pavlík [-] ) - O. Hilscher [-] , J. Urban [-] (85. J. Skalník [-] ) , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] (85. M. Panský [-] ) , J. Bubeník [-] , Š. Pisko [-] (73. A. Sedlák [-] ) , T. Němec [-]

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - I. Kostrůnek [-] , J. Obůrka [-] (63. P. Mládek [-] ) , J. Pluháček [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] (56. A. Dabó [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] (56. O. Ullmann [-] ) , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] , M. Pitel [-]

ŽK: 39. M. Kratochvíl - 77. M. Pitel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - PŮČEK Martin, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Mach
Tip experta: výhra hostů

Zde očekávám výhru Kuřimi s čistým kontem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích