Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

28.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bosonohy odváží z Kuřimi cenný bod - FOTO


Branky


4

Fotbalisté Kuřimi přivítali ve 28. kole stále zachraňující se tým Bosonoh. Oba týmy potřebovali zvítězit, nakonec si body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tentokrát se našim fotbalistům úvod utkání nevydařil a hned v 3. minutě inkasovali střelou z hranice velkého vápna, 0:1. Vyrovnat se podařilo hned v zápětí po krásném průniku Abulaie Dabó, který svou střelu nastřelil Petra Svobodu, 1:1. První varování nestačilo a tak i další příležitost hosté využili, tentokrát zaváhání v obraně zužitkovat hostující Dědič, 1:2. Otočit skóre se podařilo ještě do poločasu. Nejprve se nejlépe ve vápně zorientoval Musil, 2:2. A hned z následující akce otočil skóre z voleje Svoboda, 2:3.

V druhém poločase Kuřimáci nevyužili své příležitosti a tak trestali hosté. Životní střelou se z bezmála 30 metrů trefil Čoupek 3:3. Závěrečný tlak gól nepřinesl a tak se oba týmy rozešly smírně.
Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Utkání, které se nám nepovedlo výsledkově i herně. Chybělo nám nasazení, pohyb, agresivita. Na hráčích se podepsala středeční dohrávka.

FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Utkání bylo bojovné a ve velkém nasazení, oboum mužstvum šlo o hodně. Nám se podařilo proměnit šance a Kuřim si jich vypracovala o něco víc. Druhy poločas jsme byli pod tlakem, ale dobře jsme bránili a hrozili z brejku. Po krásné střele z 30 metru jsme vyrovnali a remízu udrželi.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] , A. Dabó [-] , J. Pluháček [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , L. Šťastný [-] (90. F. Vlček [-] ) , M. Pitel [-] (63. O. Ullmann [-] ) , P. Halouzka [-] (63. P. Mládek [-] )

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - M. Pakosta [-] , J. Šíma [-] (69. D. Varga [-] ) - P. Čoupek [-] , J. Havel [-] , P. Moučka [-] , M. Pavliš [-] , P. Táborský [-] - P. Dedič [-] , P. Dohnal [-] (88. S. Lerch [-] ) , M. Hladký [-] (94. M. Hrazdíra [-] ) -

ŽK: 77. A. Dabó - 59. M. Pavliš , 70. J. Šíma , 75. P. Moučka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BODEČEK Adam - PŮČEK Martin, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Vojtěch Červík
Tip experta: výhra domácích

I když Bosonohy bojují o všechno, tak Kuřim je doma jednoznačným favoritem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích