V. Čech 56.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:30

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z poslední akce utkání zachránil Baníku bod Kordula


Branky


5

Šese zápasů bez vítězství, přičemž ve šňůře jsou tři porážky, taková je bilance domácích. Naposledy se hráči áčka radovali z vítězství skoro před půl druhým měsícem, 23. dubna na Vojtově porazili Svratku 4:2. V tomto zápase chtěli nepříznivou šňůru ukončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Ratíškovice se na hrot útoku vrátil Pavel Simr, ale spoluhráči to skoro celý první poločas jako by nevzali na vědomí. Až ve 41. minutě se na dlouhý míč sám protlačil přes obránce, bohužel střelu z dobré pozice poslal nártem nad břevno. Do té doby směřovala na ratíškovickou branku jediná střela. Ve 32. minutě po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad stoper Ladislav Hanuš. Některé akce Vojtěcha Čecha po pravé straně sice vypadaly nadějně, ale nepřesné centry spoluhráče nenacházely. Naštěstí hosté na tom byli stejně. Na brankáře Josefa Šurkalu šla jediná slaboučká střelička Martina Lacka a ve 40. minutě střílel nepřesně Tomáš Knotek.

Zatímco v prvním poločase se Morenda jasně přizpůsobila jednoduchému slováckému fotbalu soupeře s nakopávanými balony, do druhé části si přece jen přinesla větší snahu po kombinaci. Ovoce přinesla po deseti minutách. Pavel Simr dostal do křídla přesný pas a sám také přesně našel v pokutovém území Ratíškovic Vojtu Čecha. Ten zblízka zakončil na 1:0. Bohužel, místo abychom za tohoto stavu drželi míč a kontrolovali pozice, opět jsme přistoupili na „hurá“ systém, a to svědčilo hostům. Před Šurkalou to několikrát hořelo. V 78. minutě dokonce šel na domácí branku úplně sám nejlepší ratíškovický kanonýr, jedenáctigólový David Marcián, ale tentokrát koncovku nezvládl a Šurkala stačil slabounkou střelu vytěsnit na roh. Baník se prosazoval zejména po své levé straně, kde také už v prodloužení přišel ve skrumáži před velkým vápnem faul. Kapitán Baníku Martin Kordula zakroutil technický oblouček k zemi k bližší tyči, kam Šurkala prostě doskočit nemohl. Škoda, že mladí hráči asi nepamatují Tondu Panenku. Ten když kopal takový trestňák, vždy u tyče stál obránce… Ihned po Kordulově střele odpískal rozhodčí konec.



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (trenér): Jsem hodně zklamaný. Myslím si, že za předvedenou hru v první půlce jsme si nezasloužili vyhrát. Na druhou stranu, když už se nám podařilo vstřelit branku, tak jsem věřil, že to dotáhneme do vítězného konce, i když hra nebyla podle mých představ. To v žádném případě. Neudrželi jsme balón, málo jsme zakončovali. Soupeř má v tabulce 58 inkasovaných gólů a my jsme si na něj v té ofenzivě měli troufnout víc. Vytvořit na ně větší tlak, připravit si víc šancí, víc střílet na branku. To všechno tam chybělo a ještě víc mě mrzí to, jak jsme v poslední minutě nebo poslední vteřině inkasovali vyrovnávací gól. To jsme si měli pohlídat, je to taková nezkušenost, někdo v té brance prostě měl stát.




Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
J. Šurkala [-] - S. Čus [-] , O. Havelka [-] (64. F. Klimeš [-] ) , L. Hanuš [-] (53. P. Dědič [-] ) , O. Kubík [-] - A. Ovsepjan [-] (46. M. Šembera [-] ) , M. Baran [-] , J. Pešta [-] (89. P. Roštínský [-] ) , V. Čech [-] - P. Simr [-] , L. Roštínský [-] (64. R. Šmýd [-] )

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - M. Kordula [-] , D. Antoš [-] , M. Lacko [-] (85. J. Imrich [-] ) , L. Kočiš [-] , P. Venclík [-] (64. D. Marcián [-] ) , P. Zemánek [-] , T. Knotek [-] (64. D. Sukup [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Ševčík [-]

ŽK: 44. O. Kubík , 47. J. Pešta , 83. M. Šembera , 92. J. Šurkala - 73. P. Zemánek , 76. Z. Dohnálek , 90. L. Kočiš , 92. D. Marcián .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šenkýř Petr - HŘIB Daniel, HOLÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Antoš
Tip experta: výhra hostů

Věřím v náš tým, máme formu, odvezeme si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza