2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň zvládla domácí utkání a je krůček od postupu


Branky


5

Zápas v Líšni  nabídl kvalitní fotbal na úrovni Krajského přeboru. Domácí šli do zápasu po nevydařeném posledním zápase za vidinou vítěztví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Věděli jsme, že dnes budeme hrát proti dobře organizované obraně Bystrce, která ve dvanácti jarních zápasech dostala tři branky. Moc nám nepomohlo, že jsme nemohli kvůli rekonstrukci hrát na hlavním hřišti a zápas museli odehrát sice na kvalitním, ale přece jen menším hřišti s umělým povrchem. Trpí tím hlavně křídelní hra. Dali jsme brzy branku, nastřelili tři břevna a v závěru přidali druhý gól. Postavili jsme to dnes vše na charakteru, týmovosti, bojovnosti. Tento tým ví co chce.Věříme si.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Igor Kos (sportovní manažer): Soupeř měl lepší vstup do zápasu a využil jednu šanci kde jsme nebyli dostatečně důrazní v naši šestnáctce. V dalším průběhu poločasu jsme byli my co měli míč v držení a i v druhé půli jsme byli aktivnějším týmem. Branková příležitost však nepřišla. V závěru soupeř využil naši otevřenější hru a pojistil si 2 gólem vítěztví . Soupeři tak gratulujeme k postupu do vyšší soutěže.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Veselý [-] - E. Otrísal [-] , D. Rudyk [-] , R. Roziev [-] (66. M. Ferlay [-] ) , V. Červík [-] , M. Toczyski [-] , R. Bohuslav [-] , O. Horký [-] , R. Dostálek [-] , T. Bílek [-] , L. Fall [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Hubr [-] (73. L. Hansl [-] ) - O. Hilscher [-] , Š. Pisko [-] (70. J. Pavlík [-] ) , T. Němec [-] , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , P. Pokorný [-] , J. Bubeník [-] , M. Panský [-] (81. P. Bartok [-] )

ŽK: 85. T. Němec , 87. P. Pokorný .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Špaček Jiří - ROSA Ondřej, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Antoš
Tip experta: výhra domácích

Líšeň sahá po postupu do divize, myslím si, že výhru si nenechají ujít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů