Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka doma schytala pověstného bůra


Branky


5

Hosté z Kuřimi neměli na oslavy vítězství v poháru moc času, už v sobotu jí čekal zápas na těžké půdě ve Svratce. A dle výsledku si poradila naprosto famózně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Po týdenní odmlce se muži Kuřimi vrátili do soutěže vítězně! Mohl za to také svižný úvod, když hned v první minutě zužitkoval centr Halouzky Svoboda, 0:1. Svůj první gól v kuřimském dresu dal ve 22. minutě Honza Pluháček! Ve vápně si zpracoval těžkou přihrávku a míč poslal na vzdálenější tyč, 0:2. Hned po rozehrávce navýšil skóre Lukáš Šťastný po skvělém presingu celého týmu, 0:3. Do přestávky přidal třetí gól Petr Musil, kterému celou akci připravil jako na podnose Ivo Kostrůnek, 0:4. Druhý poločas už neměl takové tempo a hra se poněkud vyrovnala. Jediný gól přidal v 78. minutě po uvolnění ve vápně Abulai Dabó, 0:5!


Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): V sobotu nás bohužel potkal velmi špatný den. Inkasovali jsme hned v 1. minutě po propadeném míči za naši obranu, což pochopitelně tým poznamenalo. Bohužel po dvaceti minutách jsme inkasovali podruhé a vzápětí i potřetí. Tím pádem bylo o výsledku rozhodnuto. Zbytek utkání si Kuřim pohlídala, my jsme se sice snažili o čestný úspěch, ale bez úspěchu.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Utkání se nám vydařilo výsledkově i herně. Od začátku utkání jsme hráli to, co jsme si řekli v kabině. Měli jsme míč pod kontrolou a dobře a rychle kombinovali. O výsledkubylo v podsttě rozhodnuto po úvodní půl hodině. Druhý poločas už jsme zátěž rozložili mezi další hráče.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Čurda [-] , M. Bednář [-] , D. Chlup [-] (67. D. Řezník [-] ) , P. Preis [-] , J. Janík [-] (67. V. Malishevskyy [-] ) , F. Kříž [-] (77. R. Bocián [-] ) , T. Cebák [-] (46. E. Moll [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] , V. Chasák [-]

FC Kuřim
M. Lošťák [-] - I. Kostrůnek [-] , J. Obůrka [-] (62. A. Dabó [-] ) , J. Pluháček [-] , P. Musil [-] (62. F. Vlček [-] ) , J. Motyčka [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , L. Šťastný [-] (70. I. Sambú [-] ) , M. Pitel [-] (46. O. Ullmann [-] ) , P. Halouzka [-] (52. P. Mládek [-] )

ŽK: 41. J. Broskva , 92. J. Čurda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Chabiča František - KUČERA Roman, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Antoš
Tip experta: výhra hostů

Domnívám se ve výhru hostů, mají dobrou formu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích