2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:30

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta odjíždí z Boskovic s prázdnou


Branky


4

Utkání dvou celků z horních pater tabulky sliboval pěknou podívanou, domácí se potřebovali dostat opět na vítěznou vlnu po třech předešlých ne úplně přesvědčivých výsledcích, kde získali pouze bod za remízu s Morendou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V sobotu 27.5. do Boskovic přijel tým Sparty Brno. Boskovice nezvládly poslední tři kola, když ze 3 zápasů braly pouze jeden bod. Nutně se před posledními čtyřmi zápasy potřebovaly vrátit na vítěznou vlnu. Úvod utkání byl vyrovnaný, plný osobních soubojů. Fanoušci se dočkali pouze náznaků šancí na obou stranách, ovšem bez přesného zakončení mezi tři tyče. Ve 24. minutě se odrazil míč do pohybu Pokornému, který naservíroval Hlaváčkovi míč na zlatém podnose před prázdnou bránu a Boskovice se ujaly vedení - 1:0. Sám Pokorný poté mohl navýšit skóre zápasu, ovšem jeho únik výborným zákrokem zastavil hostující Krejčí.

Po změně stran několikrát zahrozili hosté, ovšem všechny střely dokázal krýt skvělý Bednář v brance. V 84. minutě se dostal k centru Pokorný, na zadní tyči našel Hlaváčka, který míč vrátil na první tyč na Jakuba Kazdu, který zvýšil vedení Boskovic - 2:0. Kuba tak vstřelil svůj první gól v dresu A týmu v Boskovicích! Gratulujeme! Zápas se po druhém gólu v síti Sparty už jen dohrával a Boskovice si tak připsaly důležité 3 body.


Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Od začátku to bylo z obou stran hodně nervózní utkání a do šancí se oba týmy dostávaly hodně poskromnu. V polovině prvního poločasu se dostali domácí do rychlého brejku, který zakončil golem Hlaváček. Do kabin se šlo za stavu 1:0. Druhý poločas se domácí zatáhli a vice bránili a z protiútoku mohly Boskovice rozhodnout utkání ale bohužel jsme šance neproměnili. A tak se ke slovu dostala Sparta a dvakrát mohla vyrovnat, ale s tím si poradil Jindra Bednář. Těsně před koncem přišel náš rychlý brejk a pojistili jsme si vedení. Pak už se zápas jen dohrával.

FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Dojeli jsme na půdu Boskovic s tím, že jsme věděli o jejich kvalitách na stranách hřiště a uprostřed dirigenta hry Paděry. Dokázali jsme se na to dobře připravit a troufnu si říct, že jsme po celý zápas byli lepším týmem, který dominoval na míči a určoval tempo hry, bohužel bez gólového zakončení. Většina šancí opět skončila na finálních přihrávkách nebo byla odvrácená hostujícími obránci či brankařem. Boskovice měly za zápas tak tři příležitosti, ze kterých daly oba góly. Zápas byl odrazem toho na čem musíme v letní přípravě zapracovat, tak aby jsme mohli opět být na špici tabulky. Gratuluji soupeři k výhře.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (59. L. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , M. Pokorný [-] (87. F. Sychra [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , R. Klepáček [-] , J. Dračka [-] , J. Stara [-] (74. J. Kazda [-] )

FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , J. Adámek [-] (65. M. Sláma [-] ) , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] , L. Krejčí [-] , M. Skočovský [-]

ŽK: 80. J. Dračka , 90. V. Cichra - 73. O. Zavadil , 75. J. Stehlík , 83. T. Košut , 84. J. Krejčíř . ČK: 86. O. Zavadil .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HAMINGER Milan - ROSA Ondřej, ADLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, věřím hostům.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů