3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosovice potvrdily rostoucí formu vítězstvím nad Krásnou Horou


Branky


33. M. Rampa , 53. J. Tuháček , 54. J. Máša - 11. M. Turek , 55. V. Krůta
0

Vítězství v derby nad Pičínem nakoplo fotbalisty Sokola Rosovice i do domácího utkání s Krásnou Horou. Přestože se hosté rychle ujali vedení, domácí ještě do poločasu nepříliš pohledného duelu vyrovnali a krátce po obrátce dvěma rychlými údery rozhodli o výsledku. Na jejich výhře nic nezměnil ani kontaktní gól soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Slezáka stála hostující tým vedení

Bežela teprve 11. minuta a hosté z Krásné Hory už oslavovali vedoucí gól. Po přihrávce od útočného druha Tomáše Lhoteckého ho vstřelil ostrostřelec Miroslav Turek, pro nějž to byla 14. trefa v sezoně. Jeho tým byl v úvodu lepší, ale po zranění Tomáše Lhoteckého vypadl z tempa a domácí hru vyrovnali. Ve 33. minutě srovnali i skóre. Po hrubce Marka Slezáka postupoval sám na branku rosovický útočník Michal Rampa a tváří v tvář gólmanovi Janu Čandovi nezaváhal.

Knockout domácích přišel hned po přestávce

Po změně stran domácí fotbalisté, jejichž hru dirigoval nestárnoucí Václav Peták, během deseti minut dvakrát udeřili a rozhodli tak o výsledku utkání. Nejprve po standardní situaci zůstal na zadní tyči neobsazený Jan Tuháček, pro něhož nebyl problém hlavou skórovat, a v 54. minutě pokořil hostujícího gólmana potřetí Jakub Máša. Tomu sice rozhodčí připsal gól, ale velké přispění na něm měla obrana Krásné Hory s brankářem, když si srazili na přední tyči ostrý centr do vlastní branky. Odpoveď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Neuběhla ani minuta, když Miroslav Turek obešel vše, co mu stálo v cestě, a naservíroval před prázdnou rosovickou branku střídajícímu Vratislavu Krůtovi - 3:2. V zápase plném soubojů a nepřesností domácí hlídali těsný náskok, což se jim málem vymstilo, jenže ránu Martina Švece zpoza šestnáctky zastavilo břevno. V závěru mohl potrestat díry v obraně Krásné Hory dvakrát z protiútoku aktivní Jan Tuháček, ale dvakrát ve vyložené střelecké pozici selhal. Mrzet ho to však nemuselo...



Ohlasy k zápasu



TJ Krásná Hora
Jiří Zelenka (předseda klubu): Domácí potřebovali vyhrát a od začátku do toho šli naplno. Při troše štěstí jsme mohli získat bod za remízu, ale na tři body jsme tentokrát neměli.



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] - J. Kovács [-] , J. Gregorek [-] , J. Soukup [-] (74. M. Formánek [-] ) - J. Tuháček [-] , J. Kotrbatý [-] - J. Máša [-] , V. Peták [-] , M. Rampa [-] (75. M. Štofíra [-] )

TJ Krásná Hora
J. Čanda [-] - P. Houska [-] , V. Čanda [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Kříž [-] , O. Sirotek [-] (78. L. Čihák [-] ) , T. Lhotecký [-] (25. V. Krůta [-] ) , M. Valenta [-] , M. Holák [-] , M. Švec [-]

ŽK: 37. J. Máša , 85. J. Tuháček .
Hráči zápasu: V. Peták , J. Tuháček - M. Švec .
Místo: TJ Sokol Rosovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠUSTA Miloslav - PINSKER Jan (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.