Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2023 18:00

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Kuřim deklasovala Ráječko


Branky


18. L. Šťastný , 23. J. Obůrka , 51. P. Musil , 65. P. Musil , 82. P. Musil , 88. A. Dabó - 80. T. Štafa
3

Ve středu byla na pořadu dne dohrávka 26. kola ve kterém domácí Kuřim přivítala soupeře z Ráječka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Na podmáčeném hřišti začal zápas ve velkém tempu, své příležitosti měli oba týmy. První změna skóre přišla v 18. minutě. Na centr Motyčky si naběhl Lukáš Šťastný a z voleje jej poslal ke vzdálenější tyči, 1:0. O pár minut později dlouhý nákop brankáře Smrčky propadl až k nabíhajícímu Obůrkovi, který přehodil brankáře hostů, 2:0.

Také vstup do druhého poločasu byl lepší ze strany našich borců. Hned první příležitost využil Petr Musil, když se prosadil po centru Halouzky. Hned o pár minut později přidal druhou branku v utkání znovu Musil, tentokrát hlavou zakončoval centr Motyčky, 4:0. V zápětí přišlo snížení ze strany hostů když se za obranou ocitl nehlídaný Štafa, 4:1. Svůj hattrick zkompletoval Petr Musil v minutě 82., když mu střeleckou pozici připravil aktivní Abulai Dabó, 5:1. Poslední branku přidal Abulai Dabó krásnou střelou na zadní tyč, 6:1.
Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Zápas se nám vůbec nepovedl. Byli jsme bojácní, málo důrazní, pomalí a Kuřim toho dokázala díky své kvalitě využít a zaslouženě vyhrála. Je potřeba se ze zápasu poučit a pracovat dál. Čekají nás ještě 2 zápasy, chci je zvládnout a uzavřít tak sezónu dvěmi vítězstvími.



Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - I. Kostrůnek [-] , J. Obůrka [-] (65. F. Vlček [-] ) , J. Pluháček [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] (65. I. Sambú [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , L. Šťastný [-] (55. A. Dabó [-] ) , M. Pitel [-] (46. O. Ullmann [-] ) , P. Halouzka [-] (55. P. Mládek [-] )

SK Olympia Ráječko
D. Záleský [-] - J. Ťoupek [-] , R. Souček [-] (80. M. Maňoušek [-] ) , D. Bartoš [-] , J. Tenora [-] , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , F. Michna [-] (64. J. Pokorný [-] ) , J. Sedlák [-] , F. Štěpánek [-] , D. Koňařík [-] (46. T. Štafa [-] )

ŽK: 15. R. Souček , 32. P. Lidmila , 43. J. Sedlák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DANIEL Petr - HŘIB Daniel, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: výhra domácích

Kuřim si to doma nenechá utéct.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů