0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:30

30.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Stehlík sestřelil Ráječko dvěma trefami - FOTO


Branky


3

Domácí Olympia Ráječko čelila nepříjemné sérii třech utkání, kde nezískala ani bod a před domácím publikem chtěli černou sérii ukončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měla Sparta více slibných náznaků ale nedokázali dotáhnout rozvíjející se akce do finále a hráli zbytečně zbrkle. Sparta měla problémy hlavně s rychlými krajními hráči, naštěstí pro hosty se jim podařilo všechny akce přečkat, i tu největší v prvním poločase, kdy ve 45. minutě šel domácí útočník sám na brankáře. Do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté a zatlačili soupeře k brance, měli opět pár nedotažených akcí. V 73. minutě tak přišla konečně první branka zápasu, kdy po zaváhání domácího obránce vstřelil branku nejlepší střelec soutěže Jindřich Stehlík - 0:1, poté měla velkou šanci domácí Olympia Ráječko, kdy útočník trefil skoro na brankové čáře hostujícího stopera. V 90. minutě, poté co domácí vrhli všchny síly do útoku ve snaze vstřelit vyrovnávající branku se Spartě podařil rychlý protiútok na jehož konci nebyl nikdo jiný než Jindřich Stehlík a zpečetil tak konečný stav utkání na 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Řekl bych, že to bylo naše klasické utkání z poslední doby. My hrajeme, vytváříme si šance, ale gól nedáme. A soupeř vytěží z minima maximum a to navíc s naší pomocí, kdy jim šance připravíme vlastními chybami. Upřímně nemám klukům, co vytknout, dřeli, makali, bojovali a byla má nich vidět ta touha zápas zvládnout, jen nám chyběl větší klid a jednoduchost v zakončení. Máme za sebou náročný program, o víkendu máme volno, tak jsem dal klukům volno, aby si odpočinuli a to hlavně po psychické stránce.

FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Kluci byli po několika ztrátách správně nažhaveni a odcestovali jsme pro nás na neoblíbený středeční zápas do ještě méně oblíbeného Ráječka, kde jsme vyhráli snad někdy naposled za krále Miroslava! Zápas byl v neuvěřitelně velkém tempu a nabídl z obou stran mnoho šancí ke skórování. Naštěstí my máme Jindřicha, na kterého je v zakončení spolehnutí a tak si po dlouhé době odvážíme z Ráječka 3 body.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Záleský [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , J. Tenora [-] , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , M. Zouhar [-] , F. Štěpánek [-] , D. Koňařík [-] (62. T. Štafa [-] ) , J. Pokorný [-]

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] (46. J. Krkošek [-] ) - J. Krejčíř [-] , D. Večeřa [-] (36. J. Adámek [-] ) , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , J. Stehlík [-] , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] (86. V. Popovych [-] ) , L. Krejčí [-] , M. Skočovský [-] , M. Sláma [-]

ŽK: 36. M. Sláma , 77. J. Adámek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Špaček Jiří - PÁTEK David, BURGR Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza