1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:30

30.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trefa ve druhé minutě byla pro Kuřim vítězná - FOTO


Branky


3

Hosté se v tomto kole museli obejít bez svých střelců Simra a Nevese, domácí zase potřebují bodovat v honbě za postupem a to se jim povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako druhý tým tabulky byli domácí velkým favoritem a tuto jejich roli ještě zvýšila absence střelců Morendy Pavla Simra a Dioga Nevese, kteří se omluvili těsně před zápasem. A samozřejmě pro Kuřim hrály také nepříliš přesvědčivé výkony Morendy v posledních kolech. Na hřišti ale rozdíl nebyl prakticky vidět. Vyjma začátku, protože tak rychlý gól naše hráče trochu zaskočil. Hned v úvodu skvěle napadalo rozehrávku hostů duo Musil, Motyčka. Díky jejich práci se míč dostal až k Obůrkovi, který jej uklidil za záda gólmana, 1:0. Hosté se postupně otřepali a hru vyrovnali. Zbytek poločasu byl míč více na kopačkách domácích fotbalistů, ale moc střeleckých příležitostí k vidění nebylo.


Ve druhém poločase jsme dokonce Kuřim několikrát na delší časový úsek přimáčkli před jejich branku. Bohužel tentokrát při nás nestálo ani to pověstné fotbalové štěstíčko. Minutu před koncem jsme zahrávali trestný kop od postranní lajny. Domácí obránci míč jen odtrkli na velké vápno, kde jej stylovým volejem krásně trefil Samuel Čus. Domácí gólman Miroslav Lošťák ale vytáhl bravurní skok a konečky prstů posunul dělovku na břevno.



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (sportovní manažer): Pro nás další z řady květnových zápasů. První poločas se hrál oboustranně otevřený fotbal. Obě mužstva dobře kombinovala a rychlými přechody do útoku se dostávala do zakončení. Druhý poločas byl pro nás podobný jako v Líšni. Znovu se na nás podepsal náročný program, kdy hrajeme souběžně dvě soutěže. Morenda začala být všude první a sbírala odražené balóny. My jsme postupně opustili střed pole a zatáhli se do bloku. Se štěstím jsme udrželi výsledek 1:0. Zvláště v 90. minuté, kdy Lošťák vytáhl střelu hostů na břevno.

SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (trenér): Ve druhé minutě inkasovaný gól nás samozřejmě trochu srazil, takový začátek jsme si určitě nepředstavovali. Ale za to, co kluci hráli potom, klobouk dolů. Po zápase jsem jim poděkoval, řekl jim, že se nemají za co stydět. Když jsem se před zápasem díval na soupisku Kuřimi, tak ta individuální kvalita byla vysoká, rozhodně vyšší než naše, protože ty kluky znám. Vyrovnali jsme se tím skvěle a podali jsme dobrý výkon. Hra se zlepšila, i když k některým činnostem mám pořád výhrady, ale rozhodně to bylo diametrálně jiné, jak minule první poločas Rousínovem. Takže jediné minus bohužel je, že nemáme ani bod, který bychom si určitě zasloužili.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (71. A. Dabó [-] ) , J. Pluháček [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] , P. Svoboda [-] (71. O. Ullmann [-] ) , D. Koreň [-] , J. Pospíšil [-] (46. P. Mládek [-] ) , L. Šťastný [-] (92. F. Vlček [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] (10. I. Kostrůnek [-] )

SK Moravská Slavia Brno
J. Šurkala [-] - S. Čus [-] , O. Havelka [-] (72. L. Gruber [-] ) , L. Hanuš [-] , O. Kubík [-] - A. Ovsepjan [-] (86. J. Bartkovič [-] ) , J. Pešta [-] , V. Čech [-] , M. Baran [-] - M. Šembera [-] , L. Roštínský [-] (72. R. Šmýd [-] )

ŽK: 52. M. Pitel , 62. J. Motyčka , 67. J. Pluháček - 30. L. Roštínský , 48. J. Pešta , 70. M. Baran , 75. L. Gruber , 78. S. Čus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BODEČEK Adam - DANIEL Petr, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích