Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř doma překvapila Boskovice - FOTO


Branky


5

Hosté z Boskovic se poslední zápasy trošku trápí a tak chtěli v Krumvíři zabojovat a znovu nastartovat vítěznou sérii, domácí byli ale proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nepovedeném výkonu z Mutěnic se tentokrát hráči Kumvíře prezentovali skvělým fotbalem. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, třetí tým soutěže z Boskovic byl  velmi dobře fyzicky i technicky připraven a i přes horší stav hřiště se v Krumvíři hrál jeden z nejlepších duelů tohoto ročníku. I přes úvodní tlak domácích šli hosté do vedení, když se po jednoduchém míči za obranu prosadil rychlonohý Pokorný. Přesto domácí hýřili aktivitou, dobře kombinovali po krajích a z jedné takové akce bylo vyrovnáno, když se hlavou trefil David Michna. Hosté v další šanci trefili před poločasem tyč.

Aktivní Michna byl v tomto zápase hodně při chuti, svůj skvělý výkon korunoval výstavní trefou po změně stran a poslal domácí do vedení. O tři minuty později přišla další skvostná rána, tentokrát z kopačky Ondry Přichystala a zdálo se být rozhodnout. Jenže hosté byli proti. Pět minut před koncem zůstal po přetaženém centru volný Hlaváček a zadělal gólovou střelou na drama. Nastavovalo se nakonec dlouhých 8 minut, ve kterých již branka nepadla a tak všechny body zůstaly v Krumvíři.



Sestavy


Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - O. Luskač [-] , J. Borovička [-] , T. Drápal [-] , D. Adamec [-] - L. Košulič [-] , D. Jankůj [-] , M. Riedl [-] , D. Michna [-] (91. J. Krakovič [-] ) - O. Přichystal [-] (77. J. Gloz [-] ) , T. Ondroušek [-] (82. C. Balaci [-] ) -

FC Boskovice - Letovice
A. Svoboda [-] - J. Havelka [-] (79. F. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , L. Závodný [-] (70. L. Sychra [-] ) , J. Dračka [-] , J. Stara [-]

ŽK: 49. D. Michna - 47. M. Pokorný , 47. R. Hlaváček , 77. J. Havelka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Chabiča František - ROSA Ondřej, KUČERA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: remíza

Krumvíř doma žene velká podpora fanoušků. Remíza?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů