1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim zachránila bod až v závěru utkání - FOTO


Branky


4

Domácí chtěli navázat na výsledek z předchozího kola, kdy konečně na jaře na plno bodovali. Do lednice přijel celek z Kuřimi a i jeden z aspirantů na případný postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FC Kuřim se netají postupovými ambicemi, kdy při rozšiřování počtu účastníků divizí na 16 týmů budou postupovat z KP i nejlepší týmy z druhých míst. A bylo to vidět i na hřišti. Zatím nejlepší mužstvo, se kterým jsme se utkali. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a ujali se vedení v 11. minutě brankou Ondry Osičky. Celý první poločas byl hodně vyrovnaný se šancemi na obou stranách.

Ve 2. poločase nás hosté zatlačili, ale bez výrazných šancí, protože naše mužstvo pozorně bránilo. Vyrovnání se hosté dočkali v 82. minutě, kdy se prosadil Jaromír Motyčka. Hned z protiútoku David Votava nastřelil tyčku, škoda. Bod s výborným soupeřem ale bereme a díky němu jsme se posunuli na 12. místo v tabulce. 

 

Report: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Petr Mach (hráč): Do utkání jsme šli s tím, že jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany a hrozit z brejků. První poločas jsme na vyložené šance byli lepší. V poslední minutě jsme ještě mohli zvítězit ale nastřelili jsme pouze tyčku, takže trochu zklamání.




Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - F. Grábl [-] , L. Ianosteac [-] , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] (53. T. Pálka [-] ) , V. Kacr [-] , J. Ferby [-] , M. Ruber [-]

FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] , J. Pluháček [-] (90. O. Ullmann [-] ) , V. Bárta [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] , P. Svoboda [-] , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] (90. D. Koreň [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] (62. A. Dabó [-] )

ŽK: 62. L. Prokop , 68. V. Kacr , 94. L. Ianosteac . ČK: 40. J. Ferby - 40. P. Svoboda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLÍK Jiří - HŘIB Daniel, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Michal Toczyski
Tip experta: výhra hostů

Kuřim by chtěl jít o soutěž výš proto věřím ve výhru Kuřimi.

Tip: výhra hostů