Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta si odváží všechny body z těžké půdy Svratky Brno - FOTO


4

Domácí trenér se musel obejít bez zkušeného dua Doležal, Kroupa a tato ztráta byla citelná. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta nás potrestala golem hned v 1. minutě utkání po chybách v obranné fázi. Záhy ovšem přišlo naše vyrovnání po rohovém kopu zásluhou Jiřího Broskvy. Bohužel vyrovnaný stav vydržel asi pouze osm minut, protože se prosadil střelou z hranice šestnáctky sparťanský Stehlík. Do poločasu se odehrávala vyrovnaná partie, s nadějnými situacemi na obou stranách, ale gólově se už žádný tým neprosadil.

Vstup do druhého poločasu se nám vydařil, když Malyshevskyy po pěti minutách postupoval sám na brankáře Sparty Bílého, ale bohužel při zakončení na něm ztroskotal. Další obrovskou šanci jsme si vypracovali po dalších pěti minnutách, kdy míč po trase ŘezníkKřížCebák doputoval až k zakončujícímu Mollovi, ale i ten si bohužel vylámal zuby na brankáři Sparty. Bohužel se naplnilo pravidlo nedáš dostaneš, protože o pár minut později nás z rychlého protiútoku potrestal svojí druhou brankou v utkání Krejčíř. Ve zbytku zápasu jsme se všemožně snažili o kolekci výsledku, na druhou stranu Sparta hrozila z rychlých kontrů, takže utkání bylo zajímavé až do samého konce, I když už žádný gól nepadl.

Report: David Kříž (trenér FC Svratka Brno)



Ohlasy k zápasu



FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Utkání se nám hodnotí dobře, protože jsme zvládli těžké utkání proti kvalitnímu soupeři, který měl za sebou dva dobré výsledky. I přes absenci Doležala a Kroupy se Svratka prezentovala dobrým výkonem. Nám se ale podařilo plnit úkoly a povinnosti jednotlivých hráčů a tak přišla pro kluky třígólová odměna.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Svoboda [-] - M. Bednář [-] , P. Preis [-] , E. Moll [-] , D. Řezník [-] , V. Malishevskyy [-] (62. J. Čurda [-] ) , F. Kříž [-] , T. Cebák [-] (79. R. Bocián [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] , V. Chasák [-]

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Krejčíř [-] , R. Janeček [-] (73. V. Popovych [-] ) , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (55. M. Sláma [-] ) , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] (85. D. Večeřa [-] ) , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] (85. O. Zavadil [-] ) , L. Krejčí [-] , M. Skočovský [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lazar Martin - KUČERA Josef, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Michal Toczyski
Tip experta: výhra hostů

Sparta bude chtít odčinit prohru s námi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů