Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 10:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté hráli celý zápas v oslabení a ze Svratky si odváží pěti gólový příděl - FOTO


Branky


4

Hosté z Krumvíře museli hned od 2. minuty řešit problém, kdy byl vyloučen jejich golman. Zápas se tím pro Svratku stal jednoznačnou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivou porážku řídilo zkušené trio Svratky Doležal, Bednář,  Kroupa. Zápas měl několik klíčových aspektů. Již ve třetí minutě se pod sprchy poroučel náš brankář Petráš, který po minimálně sporném zákroku a výroku rozhodčích  dostal červenou kartu. Přesto jsme v úvodních dvaceti minutách utkání byli aktivnější, jenže smolná branka po tečované střele Kroupy domácí tým uklidnil a postupně skóre navyšoval,  když nám do brány spadlo snad úplně každá střela soupeře. Pro nás to nebyl dobrý zápas, přesto jsme si vytvořili pět vložených šancí, ale naše řešení v koncovce bylo žalostné. Jedinou naší branku vsítil po rohovém kopu Lukáš Kobylka. A byla to hodně sporná branka, když nebylo vůbec jisté, jestli balón přešel za brankovou čáru. Za stavu třeba 1:1, by na hřišti vzplály určitě větší emoce. Takto se utkání jen dohrávalo a my na něj musíme hodně rychle zapomenout. 

 

Report: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Povedlo se nám vstup do utkání, protože hned ve druhé minutě fauloval hostující brankář v samostatném úniku Cebáka a rezultovala z toho červená karta. Tím jsme se dostali do početní výhody, i když Krumvíř hrál i v 10 velmi dobře. Mají velmi kvalitní hráče dobře připravené, takže utkání určitě nebylo vůbec jednoduché. My jsme se prosadili v polovině prvního poločasu, když se tečovanou střelou prosadil Karel Kroupa a opět minut později výborně vyřešil samostatný nájezd Filip Kříž. Ve zbytku poločasu nebezpečné situace pochytal výborný Doležal. I do druhého poločasu nám perfektně vyšel vstup, kdy jsme se prosadili hned 3 min. po začátku, když Janíkův nástřel před branku dorazil Svensson. A hned vzápětí jsme vstřelili náš nejhezčí gól, kdy rychlou akci po ose Kříž -  Bednář nekompromisně zakončil Karel Kroupa. V 70. minutě jsme se prosadili naposledy Řezníkem, kosmetickou úpravu skóre zaznamená hostující Kobylka o 2 min. později.

Sokol Krumvíř
Radim Heča (trenér): Zápas samozřejmě ovlivnila červená karta, kdy byl k překvapení i domácích vyloučen hned po zákroku v 1. minutě brankář Ondřej Petráš. Těžko se tento zápas hodnotí, výsledek je hrůzostrašný, soupeř nebyl v ničem lepší a náš výkon byl po individuálních stránkách odfláknutý. Je to pro nás ponaučení přistupovat k utkáním zodpovědně a na tenhle zápas rychle zapomenout.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - M. Bednář [-] , E. Moll [-] , D. Řezník [-] (85. V. Malishevskyy [-] ) , J. Janík [-] , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] (74. J. Čurda [-] ) , T. Cebák [-] (80. R. Losenický [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] , V. Chasák [-]

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - D. Adamec [-] , T. Drápal [-] (64. J. Gloz [-] ) , L. Kobylka [-] , P. Hoša [-] (46. O. Luskač [-] ) - Š. Rozkydal [-] (10. T. Ondroušek [-] ) , M. Riedl [-] (2. A. Doležal [-] ) , L. Košulič [-] , D. Michna [-] (64. J. Borovička [-] ) , D. Jankůj [-] - O. Přichystal [-] -

ŽK: 50. F. Kříž , 90. E. Moll - 29. L. Kobylka , 83. D. Jankůj . ČK: 2. O. Petráš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rosa Ondřej - HŘIB Daniel, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Samuel Čus
Tip experta: výhra domácích

Svratka doma málokdy ztrácí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů