1:1
(1:1)
18. L. Fall
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Krumvíř si připisuje cenný bod


Branky


12. D. Jankůj - 18. L. Fall
6

V 21. kole Jihomoravského krajského přeboru vedoucí Líšeň zavítala k soupeři do Krumvíře. Jelikož byla hrací plocha značně narušená, bylo jisté, že půjde spíš o soubojové utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 12. minutě nedostoupení Jankůje znamenalo změnu skóre na 1:0 pro domácí. Po vstřelené brance domácích se borci z Líšně vrhli do útoku a z rohového kopu v 18. minutě se trefil Fall a srovnal stav na 1:1, který vydržel až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radim Heča (trenér): Domácí tým zaskočil vedoucí Líšeň aktivní hrou na domácím hřišti byl v utkání ke třem bodům určitě blíže. Branky padly jen v úvodu utkání. Nejprve po akci Ondrouška z pravé strany a následně přesné přihrávce z prvního doteku rozvlnil síť Domácí kapitán Jankuj. Hosté o chvíli později srovnali, když se po rohovém kopu prosadil senegalský hráč v barvách Líšni Lamine Fall, který má i několik startů v naší první lize v barvách Zbrojovky Brno. Další šance zůstaly nevyužity, když se tentokrát neprosadil ani jeden z tria našich střelců. Šance k tomu měli. Po gólu volala Přichystalova hlavička, Odrouškův sólový nájezd na brankáře, i pokus do odkryté brány po chybné rozehravce hostů Košuliče. Jedinou šancí hostů byla střela po nedorozumění naší dvojice Doležal- Adamec, naštěstí pro nás mířila vedle. A tak si v rychlém a kvalitním utkání soupeři body tentokrát rozdělili.

SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Pokud se hraje s tak soubojovým soupeřem jako je Krumvíř, je třeba se v této činnosti soupeři prvně vyrovnat a pak přijde na řadu fotbalovost. My jsme hlavně ve středu pole neměli druhé míče a hráli strašně složitě. Kraje byli málo v nábězích, hlavně levá strana vlastně první půlku nebyla. Druhý poločas jsme to zlepšili, prostřídali, přeskupili. Kluci se v soubojových situacích zlepšili, ale na výhru to nestačilo. Je potřeba říct, že soupeř má kvalitní tým a přechodová fáze je od Krumvíře na KP nadstandardní. Remízu je potřeba přijmout.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - D. Adamec [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] , O. Luskač [-] (66. P. Hoša [-] ) - M. Riedl [-] (66. T. Drápal [-] ) , L. Košulič [-] , D. Jankůj [-] , D. Michna [-] - T. Ondroušek [-] (87. C. Balaci [-] ) , O. Přichystal [-] (76. Š. Rozkydal [-] ) -

SK Líšeň B
V. Veselý [-] - I. Gabriel [-] (55. O. Horký [-] ) , M. Daněk [-] , L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , D. Džupeňuk [-] (63. T. Bílek [-] ) , M. Ferlay [-] (88. R. Bohuslav [-] ) , R. Dostálek [-] , V. Minařík [-] (88. O. Štolba [-] ) , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

ŽK: 24. L. Košulič , 50. D. Michna , 77. P. Hoša - 50. V. Minařík .
Počet diváků: 277. Rozhodčí: Putna Pavel - BODEČEK Adam, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Michal Kugler
Tip experta: výhra hostů

Víme o kvalitě soupeře, hráči jako Ondrůšek, Přichystal, Košulič, Michna, Adamec a jiní si zasloužípozornost, do Krummvíře jedeme s pokorou, minule jsme tam hráli velice dobrý zápas a i když jsem slyšel o jejich fanoušcích nějaké negace, k nám se chovali velice slušně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů