5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta roli favorita zvládla a jasně zvítězila


Branky


6

Na pěkném trávníku mužstvo z Lednice předvedlo nejhorší výkon v sezóně. Bez 3 zraněných hráčů základní sestavy (Mach, Osička, Simandl) Sparta svého soka jasně přehrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Věděli jsme, že se Lednici výsledkově nedaří a proto jsme si chtěli dávat pozor abychom je nepodcenili. Dalo by se ale říct, že od začátku zápasu to bylo prakticky na jednu bránu, i když všechny 3 naše góly v prvním poločase byly s velkou dávkou štěstí. O poločase v kabině jsme si zdůrazňovali, že hosté nemají co ztratit a budou do toho šlapat a bohužel jsme se trošku uchlácholili výsledkem a prvních dvacet minut to bylo z naší strany lehkovážný a uspokojený výkon. Naštěstí jsme se dali dohromady a přidali další dva góly, i když v součtu s prvním poločasem a šancemi jsme mohli vyhrát výrazně vyšším rozdílem. Teď nás ve středu čeká nepříjemná dohrávka v Ivančicích a poté “jedeme” k lídrovi tabulky benfice Líšně, kde se osobně těším na trenérské duo Kugler - Šíp.

TJ Moravan Lednice
Milan Volf (trenér): Prohráli jsme zcela zaslouženě, když jsme se sesypali po druhé kuriózní vlastní brance. A když jsme dostali ve 25. minutě třetí branku, bylo o zápasu rozhodnuto. Můžeme prohrát, ale se ctí. A to se nestalo. Na lavičce mně bylo trapně, co předvádíme. Oproti minulému týdnu to byl výkon jako den a noc.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - D. Večeřa [-] , P. Drbal [-] , M. Sláma [-] (77. L. Krejčí [-] ) , M. Skočovský [-] - J. Pojsl [-] , J. Krejčíř [-] (85. R. Kovalov [-] ) , R. Janderka [-] (77. J. Bílek [-] ) , O. Makiš [-] (72. I. Sydorenko [-] ) , T. Košut [-] (72. V. Popovych [-] ) - J. Stehlík [-] -

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (43. D. Votava [-] ) , D. Bucňák [-] (72. Z. Očenášek [-] ) , F. Grábl [-] , L. Ianosteac [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , R. Kleiber [-] , V. Kacr [-] , J. Ferby [-] , M. Ruber [-]

ŽK: 16. R. Janderka , 66. J. Krejčíř , 83. V. Popovych - 11. R. Kleiber , 54. M. Ruber , 60. L. Hovězák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - HANÁK Radim, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Michal Kugler
Tip experta: výhra domácích

Na Spartě jsem trénoval dorost ve druhé lize, rád na to vzpomínám. Mám ke klubu vztah a přeji mu tři body. Mají kvalitu, Drbal, Stehlík, Krejčíř, to je síla.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích