1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda dvěma trefami výrazně pomohl hostům k vítězství


Branky


6

Srdnatý výkon domácích Ivančic na hřišti potvrdilo i něolik šancí na lepší výsledek a to i když hráli prakticky celý druhý poločas v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Kuřimi vstoupili do utkání lépe než domácí a hned v 15. minutě otevřeli skóre po pohotové střele Petra Svobody, 0:1. Zápas s týmem ze spodních pater tabulky si žádal druhý pojišťovací gól, ale ten i přes zajímavé střelecké příležitosti nepřicházel. Naopak jak už to bývá přišel trest za nedostatečnou aktivitu v podobě standardní situace  Ivančic, ze které se prosadil domácí stoper Pekáč 1:1. Naštěstí přišla rychlá reakce, akci středem hřiště zakončil po nezištné přihrávce Pospíšila Svoboda, 2:1.

Aktivnější přístup v úvodu druhé půle vyústil v červenou kartu pro domácího Pekáče a naši tak hráli zbytek zápasu přesilovku. Dlouho se nedařilo přidat pojišťující gól a to také proto, že brankář domácích nevídaným způsobem zlikvidoval hlavičku střídajícího Ullmanna. V 80. minutě už ale bylo hotovo. Skvělou techniku prokázal po centru Kostrůnka útočník Musil, jenž si pod tlakem obránce míč prvním dotekem stáhl ze vzduchu a druhým uklidil míč kolem nohy golmána, 1:3. Kuřim se snažila přidat ještě další branky, ale závěrečnou šanci měli domácí, když domácí útočník hlavičkou lízl tyč.



Ohlasy k zápasu



FC Kuřim
Libor Kučera (sportovní manažer): V utkání jsme byli od počátku dominantní na míči i v kombinaci. Hned v úvodu jsme měli několik šancí ale prosadili jsme se až v 15. minutě. Poté se hra vyrovnala a oba týmy vstřelili po jedné brance. Druhý poločas ovlivnilo rychlé vyloučení. Poté už se hrálo spíše na polovině Ivančic. Vítězství jsme potvrdili třetí brankou. Náš výkon ale nebyl takový, který bychom od kluků očekávali.



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Holý [-] , J. Pekáč [-] , T. Široký [-] , T. Čožík [-] , L. Císař [-] , E. Galstyan [-] , M. Weinlich [-] , D. Rozmahel [-] (74. J. Adam [-] ) , D. Bořil [-] , O. Liubchych [-] (66. T. Sedláček [-] )

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] (59. I. Kostrůnek [-] ) , A. Dabó [-] (59. O. Ullmann [-] ) , J. Pluháček [-] (69. T. Kupský [-] ) , V. Bárta [-] , P. Musil [-] , P. Svoboda [-] , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] (59. D. Koreň [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] (81. P. Mládek [-] )

ŽK: 67. L. Císař - 89. T. Kupský . ČK: 48. J. Pekáč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BURGR Štěpán - ŠIDLO David, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Michal Kugler
Tip experta: výhra hostů

Kuřim hraje fotbal, což mi v soutěži chybí. Vyhraje favorit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích