M. Pokorný 27. (p.)
J. Pokorný 36.
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Ráječko pokračuje v jarní jízdě


Branky


5

V 21. kole proti sobě nastoupili dva celky, které spolu sousedí v tabulce. Na 10. místě týn Mutěnic a Olympia Ráječko, které patří 11. pozice. Domácím se navíc na jaře velmi daří a potvrili to i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut bylo na první pohled jasné, že každý tým vyznává naprosto jiný způsob hry. Zatímco hosté hráli ze zajištěné obrany a posílali dlouhé míče dopředu. Náš tým se snažil hrát kombinační fotbal a držet častěji míč na svých kopačkách. A když se v 26. minutě dostal Radek Souček až do vápna, kde mu hostující obránce nestíhal, bylo jasné, že bude domácí Ráječko zahrávat pokutový kop. Na penaltový puntík si míč postavil Michal Pokorný a přehledem penaltu proměnil. Vedení však dlouho nevydrželo. Už v 34. minutě dokázali hosté po tečované střele kapitána Radima Holešinského srovnat na 1:1. Místo toho, aby srovnání nabudilo hosty, tak se ozval náš tým a po zakončení Jana Pokorného jsme si vzali vedení zpět na naši stranu. Do poločasu už se nic zásadního neodehrálo, a tak šel A tým do kabin s jednobrankovým vedením.

A jak začal první poločas, tak na něj navázal druhý. Domácí opět drželi míč a kombinovali a na druhé straně hosté hráli jednoduchý fotbal s nakopávanými míči za hlasité podpory trenéra. A ač si náš tým vytvořil další gólové šance, tak ti, co přišli na druhý poločas, už žádný gól neviděli. Tým z Mutěnic tak odjel z našeho hřiště poražen.

Report: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
JIří Huška (trenér): Před zápasem jsme si řekli par slov k tomu, jak chceme od začátku na hřišti působit, bavili jsme se především o aktivitě, nasazení, pohybu, presingu, přepínání a jsem moc rád, že to kluci přenesli na hřiště. První půle byla prakticky jen o nás, byli jsme aktivní, drželi balón, kombinovali, i když někdy zbytečně zbrkle. Ale s tempem naší hry a přístupem jsem spokojený. Ve druhé půli naše tempo padlo a ustoupili jsme od té aktivity, která nás zdobila první poločas, ale i tak jsme měli více ze hry a soupeře za celý zápas pustili do jedné šance. Co mi vadí, že jsme nerozhodli dřív a že to byly nervy až do konce. Příští týden nás čeká derby, já se na něj těším moc, jelikož jak už jsem jednou říkal před zápasem v Líšni, tak se chci poměřovat s nejlepšími a to Boskovice v KP jsou. Věřím, že kluci k zápasu přistoupí stejně jako v Líšni, protože jen tak budeme moci v zápase uspět.

FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): Opět jsme na půdě soupeře sehráli dva rozdílné poločasy. V tom prvním se domácí zaslouženě dostali do vedení, byť jsme jim vítěznou branku naším nedůrazem doslova darovali. Škoda, že jsme remízu neudrželi déle. Ve 2. půli jsme zvýšili bojovnost, ale domácí nás až na výjimky do šancí nepouštěli a naopak pořád hrozili. Těší nás, že utkání mělo náboj až do konce a kluci se rvali proti kvalitnímu soupeři o remízu.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] (81. J. Ťoupek [-] ) , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , D. Koňařík [-] (76. F. Štěpánek [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Maňoušek [-]

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] (54. M. Opluštil [-] ) , L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] , M. Schüller [-] - L. koplík [-] (64. M. Maňák [-] ) , D. Dekař [-] , R. Holešinský [-] (73. A. Prčík [-] ) , R. Svoboda [-] - M. Mokruša [-] (73. M. Čepil [-] ) , P. Petrucha [-]

ŽK: 37. P. Lidmila , 58. J. Pokorný - 26. M. Mokruša , 43. P. Petrucha .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Pátek David - ŠENKÝŘ Petr, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Michal Kugler
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy hrají podobný fotbal. Vyhraje Olympie.

Tip: výhra hostů