1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 17:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Bystrc doma přetlačila Ráječko - FOTO


Branky


5

Souboj týmů. které na jaře získali stejný počet bodů sliboval zajímavou podívanou. Domácí nakonec svého soka přetlačili, kdy výhru vystřelil kapitám Kocman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Jan Urban (hráč): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas plný osobních soubojů, což se i potvrdilo. Ráječko hrálo dlouhé nakopávané míče na své útočníky a krajní záložníky s kterými si naše obrana poradila, my jsme se snažili rychle a kombinačně dostat míč pod naši kontrolu a mít ho co nejvíc na kopačkách a dostat se do brankových příležitostí, což se nám i povedlo a dostali jsme se do třech tutových šancí, které jsme bohužel neproměnili (Kratochvíl, Hub, Urban). Nakonec se nám podařilo po skvěle zahrané standardce Bebeníka a dobré teči Solanského se k míči dostal kapitán Kocman a z otočky se perfektně trefil. Myslím, že jsme celý tým odvedli poctivý výkon, který vedl ke třem bodům. S pokorou se musíme připravit na sobotní zápas se Spartou Brno. Ráječku a kamarádovi trenérovi Jirkovi Huskovi přeji, ať se jim v dalších zápasech daří.




Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Hubr [-] (79. L. Hansl [-] ) - O. Hilscher [-] , J. Urban [-] (87. M. Líkař [-] ) , P. Veleba [-] (64. P. Pokorný [-] ) , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] (64. J. Pavlík [-] ) , V. Kocman [-] , J. Bubeník [-] , J. Solanský [-] , T. Němec [-] (87. Š. Pisko [-] )

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] (74. T. Štafa [-] ) , F. Štěpánek [-] , R. Chyla [-] (74. J. Ťoupek [-] ) , J. Tenora [-] , M. Pokorný [-] , F. Michna [-] (60. D. Koňařík [-] ) , J. Sedlák [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 48. F. Michna .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: BODEČEK Adam - HAMINGER Milan, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: remíza

Dosta doma obere rozjeté Ráječko o body, je schopna určitě i lepšího výsledku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů