1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 18:00

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Kroupa udeřil v závěru utkání


Branky


5

Svratka na domácím hřišti body nerozdává, na vlastní kůži se o tom přesvědčili v dohrávce 20. kola Bosonohy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu se odehrával spíše ve středu hřiště, spousta osobních soubojů ale i nepřesností. Slibně rozehrané akce ztroskotávali ve finální fázi a žádný z týmů se nebyl schopný dostat do nějaké šance. První střela na bránu přišla až v 33. minutě ale domácí Doležal neměl žádný problém. První poločas žádnou jinou akci nepřinesl a tak pro oko diváka nebyla první pětačtyřicetiminutovka nijak atraktivní.

Druhý poločas už začali domácí mnohem aktivněji a hned při prvním roohu měli hosté co dělat aby dostali míč pryč z pokutového území. V 62. minutě se na polovině hřiště dostal k míči Janík, se štěstím prošel přes tři hráče a ocitl se tváří v tvář před Uhlířem, ten jeho střelu ale fantasticky vyrazil. Na první branku si museli domácí příznivci počkat až do 85. minutě, kdy se ke standardní situaci z velkého vápna postavil Kroupa a utaženou střelou na stranu brankáře otevřel skóre zápasu. Domácí Svratka si závěr utkání pohlídala a potvrdila, že na domácím hřišti se velmi těžko obírá o body.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Janík [-] , F. Kříž [-] (91. J. Čurda [-] ) , T. Cebák [-] (81. V. Malishevskyy [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] , V. Chasák [-] , M. Bednář [-] (87. R. Losenický [-] ) , P. Preis [-] , D. Řezník [-] , K. Kroupa [-]

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Táborský [-] , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (81. P. Moučka [-] ) , R. Havlík [-] (67. P. Dedič [-] ) , M. Hladký [-] , M. Pavliš [-] , P. Čoupek [-] , T. Lukšija [-] (87. M. Pakosta [-] ) , J. Šíma [-] , J. Havel [-]

ŽK: 66. K. Kroupa - 50. J. Havel , 77. O. Osladil , 84. J. Šíma , 90. P. Čoupek . ČK: 90. M. Hladký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURGR Štěpán - JEŽEK Michal, OUJEZDSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: remíza

Bosonohy budou dlouho vzdorovat a nakonec oblastní derby mít vítěze nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích