Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř na jaře poprvé bodovala naplno - FOTO


Branky


6

Domácí fotbalisté už nutně potřebovali na jaře zvítězit a zvednout si seběvědomí do dalších bojů, proti sestupem ohrožených Ivančicím to bylo náročné ale i přesto Krumvíř zapisuje první tři jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, které se hrálo na velmi těžkém terénu, domácí tým zvládl a připsal si první jarní vítězství nad sestupem ohroženým mužstvem Ivančic. Utkání rozhodlo hned několik stěžejních momentů. V první řadě nucené dvě střídání v  hostujícím týmu, kdy ještě za nerozhodného stavu z důvodu zranění odstoupili dva klíčoví hráči Hložek s Liubchychem. Domácí Michna sice z penalty v tomto úseku mířil jen do tyče, přesto šel Krumvíř do kabin díky Košuličovi s Ondrouškem s dvoubrankovým vedením.

Po změně stran domácí kontrolovali hru a mohli z řady šanci vytěžit rozhodně víc, než dvě branky z kopaček Michny a Přichystala. V závěru za hosty z penaltového puntíku korigoval na konečné skóre 4:1 kapitán Ivančic Weinlich. Příští kolo odehrajeme nezvykle již v pátek 14.4. v 17:30 v Lednici.

Report: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu



FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Na velmi těžkém terénu na kterém se nedalo hrát moc kombinačně se domácí lépe vyrovnali s náročnými podmínkami. Vyhrávali většinu osobních soubojů a tím získávali převahu, kterou dokázaly i brankově zúročit.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , D. Adamec [-] , L. Kobylka [-] , O. Luskač [-] - D. Michna [-] (61. O. Přichystal [-] ) , P. Hoša [-] (68. M. Riedl [-] ) , L. Košulič [-] , D. Jankůj [-] , Š. Rozkydal [-] (59. J. Borovička [-] ) - T. Ondroušek [-] -

FC Ivančice
O. Foltyn [-] - L. Císař [-] , T. Široký [-] (61. T. Sedláček [-] ) , J. Pekáč [-] , R. Gaňa [-] , E. Galstyan [-] , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] (24. P. Škuta [-] ) , D. Bořil [-] , J. Holý [-] , O. Liubchych [-] (32. M. Dobrovodský [-] )

ŽK: 42. T. Drápal , 46. Š. Rozkydal , 65. L. Kobylka , 85. M. Riedl - 52. P. Škuta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAMINGER Milan - PŮČEK Martin, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra domácích

Krumvíř zvládne domácí zápas ve svůj prospěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza