0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ráječku diváci gól neviděli - FOTO


Branky


5

Počasí pro diváky nebylo moc přívětivé a i fotbal nenabídl moc zajímavých fotbalových okamžiků, žádné branky a proto si oba týmy odnáší jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj týmů ze střední části tabulky již před zápasem naznačoval, že to bude utkání, ve kterém se moc šancí objevovat nebude. A jak předpověď naznačila, tak se i stalo. Nejzajímavějším okamžikem pátečního odpoledne se tak pravděpodobně stalo poděkování za působení bývalému hráči našeho týmu Dominiku Bokůvkovi, který v A-týmu hrál od roku 2018. Tímto ještě jednou děkujeme za jeho působení a za hezké fotbalové okamžiky.

A teď už k samotnému zápasu. Počasí odpovídající spíše konci února přílakalo 200 diváků, kteří neviděli v prvním poločase žádnou výraznější a zajímavější akci.

Do druhého poločasu vstoupil přece jen o něco lépe náš tým a bylo vidět, že by chtěli strhnout utkání na svoji stranu. Větší šanci si však vytvořili až v 65. minutě, kdy Radim Chyla hlavičkoval kousek nad břevno. Čas hry dále plynul a hrálo se spíše po vápno bez šancí na obou stranách. Až v 75. minutě musel hostující brankář Martin Doležal vytáhnout trošku složitější zákrok, kdy vyrazil střelu Michala Pokorného. A když v 89. minutě dostal střídající hráč hostí Ali Hussein Ali Al-Sabari druhou ŽK a následně červenou, po které ani tak naši hráči nedokázali dostat míč do branky, bylo jasné, že si oba soupeři z utkání odnesou po jednom bodu.

Report: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Byl to vyrovnaný zápas a myslím, že remíza je zasloužená. Svratka byla velmi dobře připravena na naše silné stránky. Mrzí mě promarněný první poločas, kdy byla naše hra pomalá a utahaná, měli jsme pomalý pohyb, spoustu situací jsme řešili zbrkle a nepřesně. V poločase jsme si par věcí zopakovali a došlo k výraznému zlepšení v našem nasazení, pohybu a bojovnosti. Takže za druhý poločas nemám, co vytknout. Byla na nich vidět velká snaha zapas rozhodnout a vyhrát. Jsem rád, že jsme udrželi nulu. Teď si odpočineme, v týdnu potrénujeme a v sobotu vletíme na Bystrc.




Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , R. Chyla [-] , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pokorný [-] (80. D. Koňařík [-] ) , M. Maňoušek [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Čurda [-] (71. V. Malishevskyy [-] ) , M. Bednář [-] , P. Preis [-] , D. Řezník [-] (87. E. Moll [-] ) , J. Janík [-] (65. D. Ostrovka [-] ) , R. Losenický [-] (65. . Ali [-] ) , F. Kříž [-] , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] (87. T. Cebák [-] ) , V. Chasák [-]

ŽK: 79. . Ali , 91. V. Malishevskyy , 92. F. Kříž . ČK: 89. . Ali .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lazar Martin - HAMINGER Milan, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra domácích

Do jarní části jsme vstoupili v dobré formě a věřím, že 3 body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích