2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 11:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta díky další výhře letí tabulkou vzhůru - FOTO


Branky


5

Domácí chtěli jednoznačně prodloužit jarní neporazitelnost, soupeřem jim byl SK Krumvíř, který svojí kůži rozhodně nedal lacino. Sparta ale nakonec i tento zápas zvládla a vyhoupla se na třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní utkání na Spartě, kde jsme konečně mohli hrát na velmi kvalitním terénu, přineslo z naší strany nevýrazný první poločas, ve kterém jsme domácí pustili do tří šancí, především po zmatcích v naší defenzivě. Problémy nám dělali domácí Stehlík s Košutem, kteří byli velmi nebezpeční před naší bránou a zároveň sváděli vítězné souboje uprostřed hřiště. Sparta šla do vedení ale díky jinému hráči. Domácí kapitán Krejčíř napřáhl po zbytečné naší ztrátě na středu hřiště a utěšenou střelou z 25 metrů zaskočil marně natahujícího se Petráše v bráně. V první půli jsme velkou příležitost měli i my, když po krásné kolmici Riedla mohl skórovat Michna, ale sám před brankářem nedal.

V druhé části byla hra v naší režii, byl to určitě náš nejlepší poločas na jaře. Po krásné kombinační akci po křídle skóroval z blízka Košulič. Vytvářeli jsme si další šance, ale překlopit skóre na naši stranu se nám nepovedlo. Naopak po laciné brance, kterou si naše obrana určitě za rámeček nedá, skóroval po akci od postranní čáry za domácí aktivní Košut. Závěr utkání přinesl šanci Balaciho, ten ovšem v dobré pozici hlavou neproměnil. A tak ani ve třetím kole jsme se vítězství nedočkali. Naopak domácí svoji třetí jarní výhrou stoupají tabulkou raketově vzhůru. 

REPORT: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, abychom potvrdili výhru z Morendy. První poločas jsme využívali hodně hru přes lajny, která se nám dařila a dostali jsme se do několika šancí, bohužel jsme dokázali proměnit pouze, dalekonosný projektil našeho kapitána, čímž to má za 500,- (úsměv). Do druhé půle jsme chtěli vstoupit stejně aktivně, bohužel jak je našim zvykem, dostali jsme brzký gól a dostali jsme se pod tlak hostů, naštěstí jsme dokázali vstřelit další gól po pěkné akci z lajny. Jsme rádi, že jsme zase vyhráli a teď už se od pondělí chystáme na Kuřim.




Sestavy


FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , M. Sláma [-] , M. Skočovský [-] - J. Pojsl [-] (80. D. Večeřa [-] ) , J. Krejčíř [-] , O. Makiš [-] (82. V. Popovych [-] ) , J. Adámek [-] (70. I. Sydorenko [-] ) , T. Košut [-] - J. Stehlík [-] -

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - D. Adamec [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] , O. Luskač [-] (85. C. Balaci [-] ) - M. Riedl [-] (46. T. Ondroušek [-] ) , L. Košulič [-] , D. Jankůj [-] (61. T. Drápal [-] ) , Š. Rozkydal [-] (61. P. Hoša [-] ) , D. Michna [-] - O. Přichystal [-] -

ŽK: 40. O. Makiš , 58. J. Krejčíř , 65. M. Skočovský , 83. T. Košut , 89. J. Stehlík - 83. L. Kobylka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŽUCH Daniel - ANTOŽI Radovan, VARGOVÁ Alexandra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: remíza

Myslím, že by to mohlo být zajímavé utkání, ale myslím že to skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích