3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hubr nasměroval Bystrc k vítězství hned v úvodní šestiminutovce


Branky


3. P. Hubr , 6. P. Hubr , 81. L. Hansl
5

Svěřenci trenéra Horáka se zatím na jaře velmi trápí, sráží je individduální chyby, které i tentokrát rozhodli utkání. Domácí Bystrc naopak válí a stoupá tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Vojtěch Kocman (hráč): Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že nás čeká kvalitní soupeř a také jsme si uvědomovali, jak je tabulka KP vyrovnaná a že nás získané body mohou zase posunout tabulkou výše. Úvodní minuty byly z naší strany perfektní. V 6. minutě jsme vedli již 2:0, kdy se dvakrát prosadil Hubr. Poté pochopitelně přebral iniciativu soupeř a chvílemi jsme si dost koledovali. Naštěstí pro nás se ale Kunštátu nepodařilo využít dvě velké šance, které jsme mu našimi chybami nabídli. Ve druhé půli jsme hráli to, co jsme potřebovali. Vycházeli jsme z pečlivé defenzívy a snažili se hrozit z protiútoků. Soupeře jsme k ničemu vážnému nepustili a nám se podařilo zvýšit stav na 3:0 a tím jsme celý zápas definitivně rozhodli.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Podobně jako v Líšni nás i v Bystrci v úvodu utkání srazily chyby v taktickém rozhodování našich hráčů. Nevyřešili jsme dobře obranné herní situace ve 3. a 6. minutě a domácí šli do rychlého dvougólového vedení. Od dvacáté minuty do poločasu jsme předvedli nejlepší pasáž hry. Měli jsme velké šance a při troše štěstí mohlo být vyrovnáno. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že chceme vstřelit kontaktní gól. Domácí Bystrc ale předvedla velmi účelný a pragmatický výkon. Postavila pevný blok a držela nás daleko od svého pokutového území. Nám se utkání nepodařilo zdramatizovat ani změnou rozestavení, posílením ofenzivy o střídající hráče. Naopak domácí v závěru do naší otevřené obrany pečetili třetím gólem zaslouženou výhru.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Hubr [-] (76. L. Hansl [-] ) - O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] (82. P. Veleba [-] ) , P. Pokorný [-] (57. A. Sedlák [-] ) , J. Bubeník [-] , J. Solanský [-] , Š. Pisko [-] (57. M. Kratochvíl [-] ) , T. Němec [-] (82. J. Pavlík [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Sehnal [-] (72. R. Dvořáček [-] ) , R. Zeman [-] (57. A. Zeman [-] ) , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] (72. T. Videman [-] ) , M. Psota [-] (72. T. Adámek [-] ) , T. Prokeš [-] (32. M. Zlatníček [-] ) , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-]

ŽK: 22. O. Pelc , 76. P. Hubr - 24. D. Macko .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: DANIEL Petr - KUBEC Radek, BODEČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: výhra hostů

Kunštát ve třetím jarním kole konečně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza