0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečín postrachem favoritů, dobyla hřiště Dobříše B


Branky


0

Stávají se postrachem favoritů. Po senzační remíze s vedoucím Rožmitálem pod Třemšínem v minulém kole fotbalisté Sokola Nečín opět šokovali výhrou na hřišti dobříšské rezervy, které před zápasem patřilo v tabulce okresního přeboru druhé místo. Pod překvapivým výsledkem je kromě autora jediné trefy Jakuba Gregora nejvíc podepsán brankář Martin Kubín, jenž svými zákroky přiváděl domácí hráče k zoufalství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý Gregor potrestal faul z přímého kopu

Co bylo Dobříšským platné, že měli celý zápas převahu, když ji nedokázali využít. Domácí s několika posilami z áčka, které kope středočeský přebor, měli sice od začátku míč častěji na svých kopačkách, ale žádnou výraznější šanci si nevytvořili. S několika střelami ze střední vzdálenosti si snadno poradil nečínský brankář Martin Kubín. Jeho mužstvo přijelo na hřiště dobříšské rezervy se stejnou taktikou, která mu přinesla bod proti Rožmitálu. Pozorně a pečlivě bránilo i za cenu odkopů a z obranné ulity vyráželo do brejkových situací, ty však zakončovalo nepřesně. Jednu z nich domácí ve 36. minutě přerušili faulem v blízkosti svého velkého vápna a Jakub Gregor se z přímého kopu trefil parádně. Proti jeho technické střele přes zeď neměl gólman nárok a hosté šli do vedení.

 

 

Golman Kubín míč za svá záda nepustil

Po domácí zvýšili obrátky, jenže přes defenzivu obětavě bojujícího protivníka se probíjeli ztuha. Nejvíc hosty ohrožovali ze standardních situací, při nichž největší nebezpečí pro nečínskou branku představoval Robert Talůžek. Vysokého stopera totiž dobříššský trenér Karel Kadlec vysunul po hodině hry z postu stopera na hrot útoku, kde jeho hlavu svými centry hledali spoluhráči. S jeho bráněním měli nečínští zadáci občas potíže a osmnáct minut před koncem si oddychli, když Robert Talůžek ve slibné pozice střílel těsně vedle. V závěru utkání tlak dobříšské rezervy zesílil, ale hosty několikrát podržel výborně chytající Martin Kubín. Zákrok z kategorie zázračných vytasil pár minut před koncem, kdy vytáhl trestný kop Štěpána Kuchaře směřující do šibenice jeho branky. Nečíni tak k vítězství stačily jen tři střely na branku.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Karel Kadlec (trenér): Nemám mužstvu, co vytknout kromě výsledku. Hráči bojovali, vytvořili si stálou převahu, ale chyběl nám klid a důraz v koncovce.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (trenér): Domácí sice byli častěji u míče, ale zmáčkli nás až po přestávce, kdy hrozili hlavně ze standardek, při kterých nám dělal potíže Talůžek. S přispěním našeho brankáře, trochou štěstí a týmového výkonu jsme zápas dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


MFK Dobříš B
L. Malý [-] - J. Horáček [-] , J. Pilecký [-] , J. Zbíral [-] , R. Talůžek [-] - J. Svárovský [-] (46. O. Balík [-] ) , Š. Kuchař [-] , M. Řechka [-] (62. J. Čihák [-] ) , V. Machač [-] - J. Suchan [-] , J. Grafnetr [-]

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Koza [-] (90. I. Špáta [-] ) , A. Petřina [-] , J. Gregor [-] , D. Budínský [-] , M. Gregor [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , J. Vršecký [-] , T. Kretschmer [-] (46. J. Jelínek [-] ) , D. Hnida [-] (62. J. Kozohorský [-] )

ŽK: 35. R. Talůžek , 80. O. Balík - 75. M. Gregor .
Hráči zápasu: J. Horáček - M. Kubín , V. Vacek .
Místo: MFK Dobříš. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Slepička Milan - MALÝ David, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.