Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín si vyšlápl na dobříšskou rezervu


Branky


0

Souboj nováčka okresního přeboru z Bohutína s fotbalisty dobříšské rezervy neměl favorita, ale nakonec přinesl jednoznačnou výhru domácích. Ti vyškolili soupeře už v prvním poločase zejména v produktivitě, na čemž měl největší zásluhu útočník Petr Blahovec, autor hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blahovec zkompletoval za 21 minut hattrick

Dobříš B od začátku převzala iniciativu, držela míč na svých kopačkách a kombinovala ve středu hřiště. Do větších šancí se však nedostala. Bohutín se v úvodu hledal, ale i přesto dokázal využít hned svou první šanci. V 16. minutě převzal balón Lukáš Ric, zbavil se obránce, stoperovi soupeře nasadil jesličky a tváří v tvář brankáři se nemýlil - 1:0. Ve 22. minutě po rychle vhozeném autu na polovině hřiště se do vápna protáhl Lukáš Ric a nalezl na malém vápně úplně volného Petra Blahovce, který se nemýlil. Dobříš si největší příležitost vypracovala zhruba po pětadvaceti minutách, kdy se po centru z pravé strany k balónu mezi penaltou a malým vápnem dostal Stanislav Máša, ale jeho střelu zablokoval včasným přistoupením Grosman. Ve 30. minutě prošel středem hřiště Marek Binar a sám před brankářem posunul míč nezištně vlevo na úplně volného Petra Blahovce, jenž měl před sebou prázdnou branku - 3:0. Následovně mohl domácí útočník zkompletovat hattrick, ale dvakrát těsně nedosáhl v úrovní malého vápna na nabídky od Lukáše Rice. Ve 40. minutě si Jindřich Suchan všiml, že domácí gólman Miroslav Dymák je poměrně daleko ze své branky a pokusil se ho ze 30 metrů přehodit. Bohutínský brankář se však zaskočit nenechal a jeho pokus dokázal zlikvidovat. Dvě minuty před pauzou se k míči na hranici vápna dostal Petr Blahovec, obešel svého hlídače a pod vybíhajícím gólmanem zakončil na 4:0 a završil tak svůj hattrick, který stihl za 21 minut.

 

Čestný úspěch hostů zaznamenal Suchan

Z počátku druhého poločasu se hra odehrávala především ve středu hřiště. V 67. minutě dokázali hosté snížit po akci Vladimíra Kuchaře, jenž nalezl v náběhu mezi stopery Jindřicha Suchana, a ten připravil Miroslava Dymáka o čisté konto. Dobříš B pak ještě zvýšila aktivitu, ale v 70. minutě podnikl Bohutín po odvráceném rohu rychlý brejk, který zakončil Bartoš - 5:1. Z následných šancí domácích se už nic neurodilo, ale nikoho to nemrzelo.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Fanoušek Litavanu Bohutín: Konec dobrý, všechno dobré. Kluci zahráli proti Dobříši skvěle, zejména oba útočníci byli na hřišti neudržitelni. Čtyřmi góly v prvním poločase jsme rozhodli a pak už se všichni těšili do hospody na dokopnou




Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] , J. Bittner [-] , L. Kuneš [-] (46. R. Bartoš [-] ) - T. Rákosník [-] (46. J. Čížek [-] ) , M. Binar [-] , P. Smetanka [-] , T. Pospíchal [-] - P. Blahovec [-] (65. J. Lauterbach [-] ) , L. Ric [-] - D. Grosman [-]

MFK Dobříš B
L. Malý [-] - J. Matějka [-] (46. P. Šebek [-] ) , J. Suchan [-] , Š. Kuchař [-] , S. Máša [-] (55. M. Tran [-] ) , M. Liška [-] , V. Kuchař [-] , V. Šišma [-] , J. Zbíral [-] , J. Pilecký [-] , O. Balík [-] (66. R. Holý [-] )

ŽK: 83. J. Zbíral .
Hráči zápasu: P. Blahovec , L. Ric .
Místo: SK Litavan Bohutín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - DUBSKÝ Jindřich, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.