2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice oživily naději na záchranu výhrou s Rosovicemi


Branky


0

Osm kol byli bez jediného bodu, ale v závěru podzimu zabrali. Fotbalisté Sokola Počepice se nezalekli v podzimní rozlučce mužstva Rosovic, které na hřišti nováčka nepotvrdilo stoupající formu a nechalo obětavě bojujícím domácím tři body, díky nimž mohou před jarními odvetami okresního přeboru z poslední pozice stále reálně pomýšlet na udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohly do sedla dva slepené zásahy

Oba týmy si byly dobře vědomy důležitosti utkání, a tak se do sebe pustily s vervou. Na hřišti bylo plno osobních soubojů, neboť oba soupeři se snažili strhnout vedení na svou stranu. To se nakonec podařilo fotbalistům Počepic. Na konci úvodní čtvrthodiny se prosadil mladý obránce Jan Chyle. Šance měli i hosté, ale domácí se mohli spolehnout na gólmana Jana Pudila. Jeho protějšek v rosovické brance k radosti počepických hráčů i fanoušků inkasoval za šest minut podruhé, když střeleckou formu z posledních zápasů potvrdil Marek Skalický svou šestou trefou v sezóně. Jak se nakonec ukázalo, jeho gól byl vítězný. Opaření hosté se pak snažili zkorigovat výsledek, jenže naráželi na obětavou hru domácích zadáků, kterým kryl záda pozorný gólman Jan Pudil.

Kontaktní gól rosovického střelce přišel pozdě

Ve druhé části hosté zjevně přidali a vytvořili si místy až drtivou převahu. Jenže v útočné činnosti byli většinou bezradní. Jejich akcím chyběl nápad a moment překvapení, takže se jen ztuha probíjeli přes těsnou a důraznou obranu protivníka. A když už si nějakou příležitost vypracovali, mezi tyčemi počepické svatyně čaroval Jan Pudil. Dobře chytající brankář vytáhl několik paradních zákroků a dlouho byl pro rosovické fotbalisty k nepřekonaní. Domácí se sice bránili, ale i oni se z protiútoků několikrát dostali na dostřel k soupeřově brance, ovšem uklidňující třetí gól nedali, a tak se až do konce klepali o výsledek. V 88. minutě totiž kouzlo domácího gólmana zrušil rosovický kanonýr Jan Tuháček, ale jeho trefa přišla pro hosty až příliš pozdě. Na vyrovnání měli málo času, a tak mohli Počepičtí podruhé v sezóně spustit v kabině vítězný pokřik.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Pavel Němec (sekretář): Podali jsme obětavý výkon na hranici našich možností a po zásluze zvítězili. Podržel nás brankář. Naší velkou slabinou zůstává i po dnešku zahrávání standardních situací, zejména rohových kopů.

TJ Sokol Rosovice
Rosovický divák: Kluci mě naštvali. Čekal jsem, že navážou na dvě předchozí výhry, ale první poločas prospali a za stavu 2:0 už bylo pozdě bycha honit. I když jsme měli ve druhé půli tlak, nedařilo se nám v koncovce.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] , J. Hájek [-] , J. Dofek [-] (46. M. Pejša [-] ) , B. Vaniš [-] , J. Zdeněk [-] , Z. Slanina [-] , V. Skalický [-] , M. Skalický [-] , J. Mrázek [-]

TJ Sokol Rosovice
M. Formánek [-] (66. A. Švejnoha [-] ) , J. Peták [-] - J. Soukup [-] , J. Gregorek [-] - J. Tuháček [-] , J. Kotrbatý [-] - R. Štaffen [-] , P. Soukup [-] , J. Máša [-] , V. Peták [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 17. J. Dofek , 54. M. Chlasták , 67. J. Zdeněk - 54. J. Kotrbatý .
Hráči zápasu: J. Pudil - J. Tuháček .
Místo: Sokol Počepice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.