1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství domácích rozhodl jediný gól utkání


Branky


16

Slavia jela do Dačic s nutností odvézt si alespoň bod, to se jim ale nepodařilo. O vítězství Dačic rozhodl v 75. minutě Štolba jedinou brankou zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Dušan Lovětínský (asistent trenéra): Hosté si vyloženě přijeli pro bod a od první minuty úporně bránili. Nám dělalo obrovské problémy hrát do plných, přesto jsme si několik šancí vytvořili, ale ty jsme, bohužel, neproměnili. V prvním poločase jsme hrozili převážně ze vzduchu, nějaké kombinační akce jsme si moc vypracovat nedokázali. Do druhé půle jsme vstoupili směrem dopředu ještě aktivněji, po hodině hry přišel na hřiště Slabý, což nám prospělo, nadále jsme však nedokázali žádnou příležitost dotáhnout do konce. Nakonec to vzal na sebe kanonýr Štolba a v 75. minutě krásnou individuální akcí rozhodl o tom, že tři body zůstaly doma.

SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Přijeli jsme do Dačic s poměrně defenzivní taktikou, jelikož stále potřebujeme bodovat, abychom se vyhnuli sestupu. První poločas nám vyšel na výbornou a domácí jsme s mnoha ohrožením branky nepustili. Ve druhé půli domácí ještě přidali a začali si vytvářet tlak. Mohli jsme udeřit první, ale to se nám nepovedlo. Nakonec rozhodl individuální akcí domácí střelec Štolba a všechny body zůstali v Dačicích. Pokud podáme stejný výkon v následujících zápasech, věřím, že to k nějakým bodům určitě povede.



Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - V. Kněžínek [-] , R. Přikryl [-] (61. P. Slabý [-] ) , M. Šimánek [-] , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , R. Štolba [-] , J. Vacek [-] , M. Distel [-] , V. Leitkep [-] (85. V. Šívr [-] )

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - P. Lhoták [-] (86. O. Musil [-] ) , J. Novák [-] , L. Janák [-] , P. Mrzena [-] , A. Švagr [-] , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-] , M. Hosnedl [-] (63. M. Pollák [-] )

ŽK: 90. A. Švagr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - JAROLÍM Jiří, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Dačice předvádí střídavé výkony, tentokrát ale doma zvítězí nad Slavií 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích