1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jistebnici se body dělily


Branky


17

Domácí se dostali hned na začátku utkání do vedení, ale ve druhé půli se hostům podařilo vyrovnat. Šancí bylo více na obou stranách, ovšem zůstali neproměněné a tak se body dělily. V dalším kole zavítá Jistebnice do Veselí a Dačice budou hostit budějovické Čtyři Dvory.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Dušan Lovětínský (asistent trenéra): Zahájili jsme aktivně a hned zkraje jsme si vytvořili dvě příležitosti, které jsme však neproměnili, a tak udeřilo na druhé straně, kdy domácí z prvního protiútoku po naší hrubé chybě už ve třetí minutě skórovali. Pak jsme sice soupeře do ničeho nepouštěli, ale ani on nás a hrálo se víceméně od vápna k vápnu. Šance se začaly rodit až ve druhé části úvodního poločasu. My si je dokázali vypracovat, Jistebnice se v nich ocitala hlavně po našich minelách v defenzivní činnosti. Úkol pro druhý poločas byl jasný, chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany a vyrovnat. Víceméně se nám to dařilo, i když nám zatrnulo při tyčce domácích po dalším našem zaváhání. V 55. minutě jsme se dočkali i my, když se po standardce krásnou hlavičkou prosadil Brtník. I ve zbytku času se oba týmy dostaly do dalších šancí, ale ty už zůstaly nevyužity, o což se na naší straně postaral i brankář Martin Novák, který chytal teprve podruhé v sezoně. Myslím, že remíza je spravedlivá.



Sestavy


1.FC Jistebnice
F. Plachý [-] - P. Horčička [-] , A. Buchtele [-] , P. Turnovec [-] , Z. Šváb [-] , J. Stoszek [-] , M. Mrzena [-] (81. M. Sokolt [-] ) , V. Vacek [-] (46. M. Muž [-] ) , T. Ruber [-] , V. Podzimek [-] , A. Sváček [-]

FK Dačice
M. Novák [-] - R. Přikryl [-] , V. Kněžínek [-] , P. Slabý [-] (57. T. Zejda [-] ) , M. Šimánek [-] , J. Chyška [-] , J. Brtník [-] , R. Štolba [-] , J. Vacek [-] , M. Distel [-] , V. Leitkep [-] (81. O. Krejča [-] )

ŽK: 49. A. Buchtele - 84. T. Zejda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMAŇ Lukáš - ALBERT Karel, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2023 03:51
Remíza
Dana Bendová

Expert: Petr Lhoták
Tip experta: remíza

Po konverzaci s týmem jsem se rozhodl pro remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza