0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená a vysoká výhra Chýnova se zrodila již v prvním poločase


Branky


20
Chýnovské mužstvo odjíždělo v sobotu na hřiště do Veselí n/L. po nečekané prohře před týdnem na vlastním hřišti s Dačicemi s úkolem nahradit tuto nepříjemnou domácí ztrátu a tento úkol splnilo po kolektivním a bojovném výkonu celého mužstva na více jak sto procent...       V tradičním okresním derby s ambiciózním soupeřem, kterému se na jaře výsledkově velice daří, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto již po půlhodině hry, kdy si velice zodpovědně a důsledně hrající hosté vypracovali komfortní čtyřbrankový náskok a domácí již na to nedokázali až do konce utkání odpovědět.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastříleli v první půli čtyři góly

Hosté se dostali do vedení hned v 1. minutě hry, kdy se trefil univerzál F. Zadražil, v 8. minutě skóroval zkušený středopolař Václav Hruška, ve 22. minutě suverénně proměnil pokutový kop gólman J. Průša a kanonádu hostů uzavřel ve 29. minutě další zkušený záložník O. Mládek. Domácím se hra příliš nedařila a chýnovští je do šancí prakticky vůbec nepouštěli. 

Domácím se příliš nedařilo a tak přišli o tři body

Do druhého poločasu nastoupilo domácí mužstvo se snahou ještě s výsledkem něco udělat, dostali se i do několika střeleckých příležitostí, ale s jejich proměňováním byli veselští hráči v sobotu na štíru. Vypracovali si pouze jednu čistou gólovou šanci, kterou však zlikvidoval výtečným zákrokem hostující brankář Průša. Konečnou podobu výsledku pak dal v 57. minutě znovu hostující O. Mládek a upravil tak na konečných 0 : 5! Za zmínku tak ještě stojí, že v mistrovských zápasech v krajských soutěžích nevstřelil zkušený chýnovský matador O. Mládek dvě branky již mnoho let dozadu a také to, že se poprvé objevil na jeden poločas na hrací ploše po zlomenině nosu chýnovský Mareš. Chýnov tak napravil bodovou ztrátu před týdnem z nepovedeného utkání s Dačicemi a odvezl si z Veselí n/L. až nečekané vysoké vítězství.… V zápase ještě navíc hosté opět neproměnili několik dalších gólových šancí. Domácí fotbalisté při vší úctě tentokrát na chýnovský velmi dobře hrající celek nestačili. V dalším kole čeká Veselí další těžký zápas v Třeběticích a Chýnov se utká doma s Kovářovem.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Nevydařený zápas s Dačicemi jsme si v týdnu podrobně rozebrali a pomohlo nám to. Jsem tentokrát opravdu spokojený, pochválil bych dnes celý tým jako celek a v prvních 45-ti minutách jsme určitě odehráli na jaře náš nejlepší poločas. Skvěle jsme vstoupili do utkání a v 8. minutě jsme již vedli dvougólovým náskokem a to se pak dobře hraje. Také mě těší, že jsme vzadu udrželi čisté konto. Teď se musíme také dobře připravit na dvojzápas, kdy v pátek hostíme Kovářov a hned v pondělí zajíždíme k dohrávce na hřiště do Bernartic.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - D. Fichtner [-] , J. Bursík [-] , F. Štětina [-] (81. V. Stropek [-] ) , M. Průcha [-] (46. M. Čančura [-] ) , D. Čech [-] (79. J. Mrzena [-] ) , P. Kolář [-] (81. . Lomský [-] ) , M. Křiklán [-] , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , P. Nuhlíček [-] (79. M. Berezný [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , P. Kavka [-] (63. J. Hladík [-] ) , M. Štrouf [-] (72. D. Štiller [-] ) , V. Hruška [-] (80. V. Vácha [-] ) , O. Mládek [-] , S. Mareš [-] (46. D. Havlík [-] ) , J. Rabiňák [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , J. Hruška [-]

ŽK: 17. M. Průcha , 51. P. Nuhlíček , 60. J. Bursík , 77. P. Hájek - 18. M. Štrouf , 43. S. Mareš , 53. D. Havlík , 63. J. Doubrava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ovčáček Josef - TAUBER Lukáš, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Veselí hraje na jaře ve velké formě, porazili silný Lišov, ale my si s nimi poradíme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů