Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice se stále trápí


Branky


11. M. Voráč (vl.) , 14. J. Doubrava , 15. V. Hruška , 18. J. Petrů , 20. D. Král , 26. J. Doubrava , 30. J. Rabiňák , 40. D. Král , 70. D. Havlík , 74. D. Štiller , 76. D. Štiller
19
Nemaničtí fotbalisté si o Velikonoční neděli „vykoledovali“ na hřišti favorita po bezkrevném výkonu jedenáctigólový příděl….! Před zápasem nejdříve hráči a diváci uctili minutou ticha památku bývalého dlouholetého fotbalisty Sokola Chýnov Jaroslava Zadražila, který zemřel po těžké nemoci v minulém týdnu ve věku 68 let.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo již o výsledku rozhodnuto

Po té se již na chýnovské skvěle připravené hrací ploše strhla zásluhou domácího celku doslova střelecká smršť a ve 20. minutě již svítil na ukazateli skóre stav 5 : 0…! Do konce poločasu pak přidali domácí ještě další tři branky, takže oba dva celky odcházely do šaten na úroveň v krajské I. A třídě za až neskutečného poločasového stavu 8 : 0 ! I diváci, (a opět se sešla v Chýnově výborná divácká návštěva), při občerstvení v poločase v místním bistru hovořili o tom, že 8 branek v soupeřově síti za půli se jen tak v krajské třídě nevidí…!

 

Ani ve druhém poločase se hosté gólově neprosadili

Ve druhém poločase pak provedli domácí trenéři všech pět možných střídání, aby pošetřili své opory na daleko těžší zápasy, které je nyní čekají, (v Bernarticích a doma Dačice). Na trávník se tak dostali náhradníci a gólostroj domácích se přece jen trochu zpomalil. Přesto ještě dokázali i střídající hráči ve druhé půli odevzdanému soupeři přibalit na cestu domů ještě další tři branky, takže se celkový účet zastavil na konečném čísle jedenáct. Kromě jedenácti inkasovaných branek nemaničtí hráči ještě asi 5x vykopávali míč z prázdné branky za již překonaným brankářem Nováčkem, navíc hosty také 2x zachránila branková konstrukce a jejich gólman předvedl rovněž i několik zázračných zákroků! Hosté prakticky za celých 90 minut na branku domácích nevystřelili, jedinou střelu vyslali ve 26. minutě hry z trestného kopu, která však skončila vysoko nad Průšovou brankou. Poslední branku vstřelili domácí hráči v 75. minutě a po té se jejich brankostroj zastavil, takže se poslední čtvrthodina již jen dohrávala. I hlavní rozhodčí Mráz měl s hosty již také slitování, takže se nastavovala ani ne celá minuta. O naprosté převaze domácího celku hovoří i počet zahrávaných rohových kopů 17 : 0. Že se hosté potýkají s jistými existenčními problémy, bylo zřejmé i z toho, že s mužstvem přijel do Chýnova pouze jediný funkcionář – vedoucí mužstva a také to, že se v sestavě objevili jak šestnáctiletý A. Matoušek, tak i jednapadesátiletý P. Kuchar. V dalším kole zavítá do Nemanic mužstvo z Třebětic a Chýnov se pokusí obrat o body hráče z Bernartic.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): V týdnu jsme si vyříkali chyby z posledního zápasu ve Čt. Dvorech, začátek zápasu jsme chytili, dali jsme nějaké góly a o výsledku bylo velmi brzy rozhodnuto. Mimo jedenácti vstřelených gólů jsme ještě mnoho gólových šancí neproměnili. Ve 2. půli jsme vystřídali a zápas se pak v závěru již jen dohrával. Musíme se nyní v týdnu dobře připravit na daleko těžší utkání, které nás čeká v sobotu na hřišti v Bernarticích.

SK Nemanice
Petr Bohm (vedoucí mužstva): Přijeli jsme na hřiště soupeře, který atakuje ty nejvyšší příčky v I. A třídě a neměli jsme vůbec šanci hrát s domácím silným celkem vyrovnanou partii. Výsledek hovoří úplně za vše a víc k zápasu nemám…!



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , F. Zadražil [-] - V. Hruška [-] (34. J. Hruška [-] ) , J. Petrů [-] (46. D. Havlík [-] ) , O. Mládek [-] (53. J. Hladík [-] ) , J. Rabiňák [-] (60. D. Štiller [-] ) - V. Hruška [-] (46. M. Štrouf [-] ) , D. Král [-] , P. Kavka [-] -

SK Nemanice
J. Nováček [-] - J. Hucek [-] , P. Kuchar [-] (46. Z. Sojka [-] ) , A. Matoušek [-] , M. Voráč [-] , M. Matoušek [-] , R. Hlouška [-] , A. Motl [-] , B. Kopa [-] (26. L. Zasadil [-] ) , A. Nushart [-] , J. Veselý [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mráz Roman - HANDŠUH Karel, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jakub Dejčmar
Tip experta: výhra domácích

Poslední Nemanice nemůžou Chýnov nějak překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

8. 4. 2023 08:40
Výhra domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích