Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň zdemolovala Týn a bere páté místo


14

V sobotu došlo při posledním kole krajského přeboru na souboj o páté místo. Domácí Olympie chtěla udržet pod sebou třeboňskou Jiskru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Olympie v minulém kole inkasovala sedm branek a první lovil brankář Vachuta ze své sítě už po sedmi minutách. Tentorkát domácí sice prvních deset minut přežili, ale ve 14. minutě už Radosta mířil pro hosty výborně. Domácí ale branka nepoložila a ve vyrovnané hře se dočkali ve 27. minutě vyrovnání, když Flašku nachytal Štos. Třeboň si mohla vzít vedení zpět, ale první poločas už žádnou změnu výsledku nenabídl.

Jedním slovem: Show

Brankostroj Třeboně se ale přece jen rozjel a druhý poločas byl tah na jednu branku. Po dvou minutách nejprve vrátil Jiskře vedení Hromádka a v 52. minutě zvýšil náskok střelec Průcha. Třeboňský snajpr, o jehož služby se zajímá postupující Vajgar, nezůstal u jedné branky dlouho a v 57. minutě zvýšil už na 4-1 pro Jiskru. Zápas už byl rozhodnut, ale hosté dál s chutí útočili.V 70. minutě o sobě dali vedět také obránci, konkrétně Schneider. V poslední desetiminutovce se nejprve vyrovnal Průchovi druhou brankou Hromádka, aby o dvě minuty později vstřelil Průcha třetí branku a posunul se tak na hranici devatenácti branek. V poslední minutách poté konečný výsledek upravil za domácí střídající Dvořák, ale ten už nezměnil nic na tom, že Třeboň vyloupila Týn poměrem 7-2 a zakončila svůj rok na pátém místě, které doté doby okupovala právě Olympie.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
FB Olympie: Olympie si při posledním zápase musela připadat jako na kolotoči a ve formě hrající Třeboni podlehla 2:7! Mrzí nás nepovedený závěr sezóny, kdy už nám citelně docházely síly. Přesto bychom chtěli hráče za celý rok pochválit, protože konečným 6. místem vyrovnali loňské umístění a navíc získali 46 bodů, čímž opět posunuli nejvyšší získanou bodovou hranici v krajském přeboru! Děkujeme všem fanouškům za přízeň v této sezóně, Olympie měla jednu z nejvyšších návštěvností, a těšíme se na další sezónu, která začne v polovině srpna.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - L. Maxa [-] , J. Hudeček [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] (68. P. Dvořák [-] ) , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Štos [-] , F. Ullrich [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (79. J. Novák [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - M. Rezek [-] (70. V. Týnavský [-] ) , J. Zavadil [-] , J. Vrána [-] (46. J. Schneider [-] ) , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] (74. J. Vranovský [-] ) , D. Širhal [-]

ŽK: 55. J. Mezera - 24. J. Kubata .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SMOLA Martin - LEPIČ Jiří, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra domácích

Další souboj o umístění, tentokrát o pátý flek. Týn doma těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde to vidím na remízu.