5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2023 18:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká nadělila Trhovým Svinům bůra


Branky


8. M. Škoda (p.) , 35. J. Funda , 64. J. Krejčí , 75. K. Kadlec , 80. D. Rottenborn
18

Po víkendové odmlce se opět rozjel naplno krajský přebor už v pátek, kdy Hluboká přivítala Trhové Sviny, které na jaře zatím prohráli pouze v prvním kole v Dražicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta

Domácí tým z podzámčí ale také prohrál jeden jarní duel a navíc dokázal všechny zbylé, na rozdíl od Svinů, zvítězit. Brankový účel se otevřel už v osmé minutě utkání, když domácí Škoda proměnil pokutový kop po faulu brankáře Brůhy. Domácí po vstřelené brance měli mírně navrch a do poločasu jim tato převaha přinesla ještě jednu branku. Ve 35. minutě se totiž prosadil Jiří Funda a ten tak stanovil poločasový výsledek, který byl pro domácí příznivý.

Pátá!

To, co si hosté řekli v kabině o poločase k vyrovnání, dokázali hráči Spartaku plnit necelých dvacet minut hry. V 64. minutě ale opět udeřili domácí, když na rozdíl tří branek zvýšil obránce domácích, Jan Krejčí. Navíc za dalších jedenáct minut to bylo už o čtyři branky, když musel Brůha lovit ze sítě pokus Kadlece. Okolo stovky diváků si přálo vidět potupný pátý gól, a ten taky fanoušci dostali. V 80. minutě stanovil konečný stav utkání 5-0 pro Hlubokou střídající Rottenborn a tým z podzámčí tak mohl jít slavit vysokou výhru nad Spartakem ze Svinů.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] (75. D. Rottenborn [-] ) , M. Otepka [-] , T. Antoš [-] - M. Škoda [-] (73. T. Pecka [-] ) , J. Rubick [-] , J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] (77. D. Šuba [-] ) - P. Hájek [-] (75. T. Křiváček [-] ) , K. Kadlec [-] - D. Kolafa [-] (69. M. Blažek [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - M. Chromčák [-] (80. M. Fatura [-] ) , O. Kolář [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , J. Novák [-] (87. L. Gažák [-] ) , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] (69. O. Šafránek [-] ) , J. Macák [-]

ŽK: 52. K. Kadlec - 7. K. Brůha , 43. D. Kodras , 44. M. Chromčák , 50. O. Hruška .
Hráči zápasu: J. Funda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - ALBERT Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Hofmann
Tip experta: výhra domácích

Tutovka za barák, Sviny jsou kvalitní tým, ovšem na Hlubokou to stačit nebude a prohrají o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích