0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov konečně na jaře bodoval


Branky


21

Osm zápasů a dohromady jeden bod. V neděli došlo na derby Jankova proti Rudolfovu. Ani jednomu týmu se na jaře nedaří a tento zápas braly oba týmy jako zatím nejdůležitější utkání jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Jankov byl od prvních minut odhodlanějším týmem a po čtvrt hodině i poprvé zahrozil. Točík ale svojí ranou orazítkoval pouze břevno. Další akce ale už skončila v brance Teringla. Točík znovu napřáhl ke střele, jejíž trajektorii upravil na malém vápně nechytatelně Lukáš Kočí a hosté vedli. Až po inkasované brance dali o sobě vědět také domácí hráči, ale Prokešova střela skončila mimo. Další vyložené šance přišly až v závěru poločasu. V první se objevili domácí hráči, když po rohu orazítkoval tyč Sládek a na druhé straně nezvládl situaci aktivní Točík. Jeho hlavička z malého vápna do prázdné brány totiž vůbec nezamířila. Divoký poločas plný akcí skončil tedy pouze 1-0 z pohledu hostí.

Pojistka Píši

Druhý poločas začal úplně jinak, než ten první a aktivnějším týmem byl Rudolfov. Po akci po ose Říha a zakončující Novotný, přišla vyložená tutovka z kopaček Tlamsy. Komrska ale Jankov podržel. Poté tempo zápasu nechvíli opadlo, dokud nepřišla 72. minuta. Točík přihrál Kočerovi, kterým střílenou ránou vybídl ke skórování Jakuba Píšu, který míč uklidil do sítě. Jankov si vedení 2-0 už poté zkušeně pohlídal a po sedmi zápasech slavili hráči výhru za tři body, která byla okořeněna ještě tím, že to bylo okresní derby.



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Web SK Jankov: Po sedmi prohrách v řadě se Jankov konečně dočkal výhry. Navíc v derby na “Perštátě”. Pod taktovkou Martina Řezníčka zvládli Jankovští skvěle první poločas, velmi důležitými zákroky podržel tým gólman Jiří Komrska a zelenobílí tak v třaskavém derby získali velepotřebné tři body!



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] , O. Hajný [-] , J. Toman [-] (66. D. Boček [-] ) , L. Janák [-] (52. O. Tlamsa [-] ) , M. Sládek [-] , F. Peiger [-] , R. Tyrpák [-] , D. Říha [-] , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-]

SK Jankov
J. Komrska [-] - L. Kočí [-] , M. Bláha [-] , T. Kupka [-] , V. Jirkovský [-] , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] (70. J. Píša [-] ) , D. Točík [-] , J. Vokurka [-] (85. A. Píša [-] ) , M. Votava [-] , L. Hofmann [-] (62. D. Kočer [-] )

ŽK: 64. R. Pouzar , 91. M. Sládek - 36. L. Kočí , 89. J. Komrska , 92. M. Votava . ČK: 85. R. Pouzar .
Hráči zápasu: D. Točík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Votava Pavel - DUNOVSKÝ Karel, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Ani jeden z týmů není na jaře v ideálním rozpoložení. V tomto zápase si myslím, že rozhodne domácí prostředí a Rudolfov si výhru vzít nenechá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích