1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:00

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra vyloupila Semice


Branky


20

Po vysoké prohře v Táboře chtěli hráči Semice bodovat doma proti třeboňské Jiskře. Ta měla také co odčinit, neboť doma v minulém kole padla se stoupajícím Osekem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Hosté zahrozili už po pár vteřinách hry, ale míč putující do prázdné brány zachytil skluzem na brankové čáře domácí obránce. Tato šance byla předzvěst toho, co se v následujících minutách na hřišti dělo. Jiskra byla aktivnější a dokázala domácí tlačit. Odměna za předvedenou hru přišla po půl hodině hry, když si domácí obránce nedokázal nadvakrát zpracovat míč. Hosté se dvěma rychlými přihrávkami dostali k Průchovi, který nejprve nastřelil obránce a poté druhou ránu vytěsnil brankář Vondrášek. Míč se ale ke smůle domácích po odrazu od tyče dostal přímo před Radostu a ten zakončil nehlídán do prázdné branky. Třeboň ale vedení do konce poločasu neuhlídala. Ve 42. minutě totiž centrovaný míč sklepl Blažek pro Keclíka a ten na vzdálenější tyč nechytatelně trefil remízový stav po první půli.

Tři body pro Jiskru

Kdo čekal, že vstřelená branka Semice nakopne, tak se šeredně spletl. Po pěti minutách druhé půle totiž vrátil po rohovém komu Jiskře vedení Zavadil. Domácí navíc v 66. minutě přišli o vyloučeného Pohnána a šance na body se ztenčila na minimum. Poslední hřebíček do rakve zatloukl v 75. minutě svojí druhou brankou v zápase Radosta. Třeboň tak vybojovala v Semici tři body za výhru 3-1.

 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Zápas jsme vůbec nezvládli. Nedaří se nám kombinace a kluci jsou hodně nervózní. Není to o tom, že bychom neuměli fotbal, ale leží na nás spíš výkonnostní deka, kterou snad příští týden v Týně shodíme. Třeboň přijela dobře naladěná, byla ve všech směrech lepší a zaslouženě vyhrála. My byli všude druzí a jen jsme nakopávali míče dopředu.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , Z. Pšenička [-] (69. P. Valach [-] ) , M. Valach [-] (63. D. Šourek [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , J. Sádlo [-] , M. Kačírek [-] (63. J. Linhart [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Matoušek [-] , J. Vrána [-] (68. J. Macho [-] ) , F. Radosta [-] , M. Průcha [-] , M. Rezek [-] (84. J. Schneider [-] ) , J. Zavadil [-] , V. Týnavský [-] , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] , D. Širhal [-]

ŽK: 25. J. Sádlo - 57. J. Kubata . ČK: 66. M. Pohnán .
Hráči zápasu: F. Radosta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Krčín Jan - VICAN Miroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí se budou chtít rehabilitovat za debakl v minulém kole a doma body vydřou.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: remíza

Jasně vyrovnaný zápas. Semice mají dobrý start do sezóny, jenže v bráně Třeboně stojí jeden z nejlepších brankářů v soutěži a možná i v celé republice Kuba Kopecký. Proto bych to viděl na remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích